de tv van willemijn


30-03-2010
"gerard wat fijn dat je er bent! eindelijk een beetje vrolijkheid... we hebben zoveel ellende vandaag" de lievelingstante van frans bauer is dood, en sugar lee hooper ligt in coma na te zijn gekanteld met haar scootmobiel... het was inderdaad een gitzwarte dag voor 'boulevard'(rtl4).
29-03-2010
het is fijn om een betrokken dokter aan je bed te hebben, maar het enthousiasme van deze plastisch chirurg in 'dr.90210'(e!) voor zijn volgende schaamlipcorrectie heeft ook iets bedenkelijks.
28-03-2010
"ik dacht dat het wel klaar was. dat ik genoeg gestraft was... komen ze ineens met die oude dingen aan" in 'zij gelooft in mij'(ncrv) wordt een vrouw gezocht voor drie sympathieke ex-gedetineerden. vandaag bleek dat blanke pit gert nog vier maanden moet zitten. voor een piepklein vergrijpje, van lang geleden ook nog... flauw hoor, van justitie.
25-03-2010
"het meisje valt op haar nek, en houdt er vier gebroken rugwervels aan over". 'sport levensgevaarlijk!'(rtl7) is een heerlijk programma voor iedereen die zich wel eens schuldig voelt omdat hij eigenlijk meer zou moeten bewegen.
21-03-2010
nog iemand die dacht dat ajax was afgehaakt voor de titel. en dat het tussen twente en psv zou gaan. ha!
20-03-2010
dikke tranen: je doet samen met je grote held mee aan 'mijn vader is de beste'(tros)... en hij verliest. zo storten er elke week wat werelden in dankzij een pedagogisch niet al te best doordacht programma.
18-03-2010
als de 15-jarige ongeneeslijk zieke pieter jan liefdevol wordt toegezongen door een vriendin, kijkt hij bezorgd opzij naar zijn moeder, die wordt overmand door emoties. hartverscheurend. waarom doen mensen het zichzelf aan om naar 'over mijn lijk'(bnn) te kijken?
16-03-2010
sinds wouter bos en camiel eurlings voor hun gezin kozen, wordt er heel wat afgeleuterd over de vraag wat een echte man is... met name door vrouwen als heleen mees en ciska dresselhuys. maar wat weten die ervan? vraag het patti stanger, 'the millionaire matchmaker'(rtl5)!
14-03-2010
het eerste lustrum! en het is nog steeds leuk, we kijken dus nog even verder.
13-03-2010
zaterdagavond 22.23: op ned1 is 'raymann is laat'(nps) en op rtl4 'wat vindt nederland?' wie zei daar dat de publieke omroep en de commercielen steeds meer op elkaar gaan lijken?
12-03-2010
yes we cohen!
11-03-2010
het zou fijn zijn als uri geller zijn magische krachten ook eens los zou laten op het spellingonderwijs.
11-03-2010
en jan ons al die jaren maar voorhouden dat alles wit moest....
09-03-2010
"patrick gooit alsnog de handdoek in de ring... en besluit naar de daklozenopvang te gaan." miljonair patrick heeft voor 'stinkend rijk en dakloos'(kro) een poosje zonder geld op straat geleefd. bravo patrick! want nu beseffen we pas echt hoe zwaar het is om in de vrieskou buiten te moeten slapen, terwijl je thuis in je miljoenenappartement een groot warm bed hebt staan.
05-03-2010
"dan gebeurt hetzelfde als hier nu: je gaat door elkaar heen praten en het geprek wordt onderbroken" het kost de nodige moeite, maar uiteindelijk lukt het clairy polak toch om uit te leggen dat het live presenteren voor haar niet zaligmakend is. sterker nog, ze zal de studio niet gaan missen. matthijs blijft in totale verwarring achter, hij had namelijk besloten dat het een ramp voor haar was.
02-03-2010
"goeie zanger, goeie teksten, diverse muziek!" aldus coen en sander in 'shownieuws'(sbs) over '3js'. coen en sander, dat zijn de populairste deejays van 3fm, de hippe zender van de publieke omroep. en de publieke omroep? die heeft tegenwoordig zijn hoofdkantoor in volendam.
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


zoeken bij willemijn
het adres van willemijn