30-03-2010
"gerard wat fijn dat je er bent! eindelijk een beetje vrolijkheid... we hebben zoveel ellende vandaag" de lievelingstante van frans bauer is dood, en sugar lee hooper ligt in coma na te zijn gekanteld met haar scootmobiel... het was inderdaad een gitzwarte dag voor 'boulevard'(rtl4).
29-03-2010
het is fijn om een betrokken dokter aan je bed te hebben, maar het enthousiasme van deze plastisch chirurg in 'dr.90210'(e!) voor zijn volgende schaamlipcorrectie heeft ook iets bedenkelijks.
28-03-2010
"ik dacht dat het wel klaar was. dat ik genoeg gestraft was... komen ze ineens met die oude dingen aan" in 'zij gelooft in mij'(ncrv) wordt een vrouw gezocht voor drie sympathieke ex-gedetineerden. vandaag bleek dat blanke pit gert nog vier maanden moet zitten. voor een piepklein vergrijpje, van lang geleden ook nog... flauw hoor, van justitie.
25-03-2010
"het meisje valt op haar nek, en houdt er vier gebroken rugwervels aan over". 'sport levensgevaarlijk!'(rtl7) is een heerlijk programma voor iedereen die zich wel eens schuldig voelt omdat hij eigenlijk meer zou moeten bewegen.
21-03-2010
nog iemand die dacht dat ajax was afgehaakt voor de titel. en dat het tussen twente en psv zou gaan. ha!
20-03-2010
dikke tranen: je doet samen met je grote held mee aan 'mijn vader is de beste'(tros)... en hij verliest. zo storten er elke week wat werelden in dankzij een pedagogisch niet al te best doordacht programma.
18-03-2010
als de 15-jarige ongeneeslijk zieke pieter jan liefdevol wordt toegezongen door een vriendin, kijkt hij bezorgd opzij naar zijn moeder, die wordt overmand door emoties. hartverscheurend. waarom doen mensen het zichzelf aan om naar 'over mijn lijk'(bnn) te kijken?
16-03-2010
sinds wouter bos en camiel eurlings voor hun gezin kozen, wordt er heel wat afgeleuterd over de vraag wat een echte man is... met name door vrouwen als heleen mees en ciska dresselhuys. maar wat weten die ervan? vraag het patti stanger, 'the millionaire matchmaker'(rtl5)!
14-03-2010
het eerste lustrum! en het is nog steeds leuk, we kijken dus nog even verder.
13-03-2010
zaterdagavond 22.23: op ned1 is 'raymann is laat'(nps) en op rtl4 'wat vindt nederland?' wie zei daar dat de publieke omroep en de commercielen steeds meer op elkaar gaan lijken?
12-03-2010
yes we cohen!
11-03-2010
het zou fijn zijn als uri geller zijn magische krachten ook eens los zou laten op het spellingonderwijs.
11-03-2010
en jan ons al die jaren maar voorhouden dat alles wit moest....
09-03-2010
"patrick gooit alsnog de handdoek in de ring... en besluit naar de daklozenopvang te gaan." miljonair patrick heeft voor 'stinkend rijk en dakloos'(kro) een poosje zonder geld op straat geleefd. bravo patrick! want nu beseffen we pas echt hoe zwaar het is om in de vrieskou buiten te moeten slapen, terwijl je thuis in je miljoenenappartement een groot warm bed hebt staan.
05-03-2010
"dan gebeurt hetzelfde als hier nu: je gaat door elkaar heen praten en het geprek wordt onderbroken" het kost de nodige moeite, maar uiteindelijk lukt het clairy polak toch om uit te leggen dat het live presenteren voor haar niet zaligmakend is. sterker nog, ze zal de studio niet gaan missen. matthijs blijft in totale verwarring achter, hij had namelijk besloten dat het een ramp voor haar was.
02-03-2010
"goeie zanger, goeie teksten, diverse muziek!" aldus coen en sander in 'shownieuws'(sbs) over '3js'. coen en sander, dat zijn de populairste deejays van 3fm, de hippe zender van de publieke omroep. en de publieke omroep? die heeft tegenwoordig zijn hoofdkantoor in volendam.