31-07-2009
"het is dus geen imitatiewedstrijd. dat hennie huisman niet gaat bellen: "jullie hebben mijn idee gejat!" altijd lachen met gordon. die dus beweert dat 'waar is elvis?!'(rtl4) een origineel programma is. haha!
31-07-2009
"zo, even de billen schminken..." de deelnemers aan 'blootgewoon'(kro) gaan dapper uit de kleren, maar hebben ook last van schaamte. laten we hopen dat dat laatste ook geldt voor de makers.
30-07-2009
was dat nou een roffel? je ziet het sascha baron cohen denken, als hij verbaasd achterom kijkt. ja, zo gaat dat in 'the late show'(het gesprek): als er wordt gelachen, dan wordt er geroffeld. en andersom.
28-07-2009
"het mooiste zou natuurlijk een lies lobatto museum zijn, op het museumplein, naast het van gogh..." lies lobatto kan er smakelijk om lachen, om het antwoord van zoon willem op haar vraag wat hij gaat doen met haar beeldhouwwerken als ze er straks niet meer is. het antwoord is dan ook grappig, maar vooral ook lief. net als 'in de familie'(rvu) zelf.
25-07-2009
hee, die presentator van 'bn'ers in het park'(rtl4)... is dat niet die leuke, slimme krullenbol, die ooit lingo presenteerde? is die nog steeds op tv?
23-07-2009
ja, en dan ben je weer thuis.
02-07-2009
de tv van willemijn gaat over een paar weken weer aan... ciao spettatorini cari!
01-07-2009
zou balkendende dit bedoeld hebben toen hij het had over de 'voc'-mentaliteit? zou zomaar kunnen, er bestaat namelijk een hardnekkig gerucht dat hij gevoel voor humor heeft. net als bnn!