de tv van willemijn


29-11-2007
"snij echt dat kind eruit!" bij 'babyboom'(ncrv) zijn ze niet te beroerd om ook de keerzijde van een geslaagde zwangerschap te belichten.
27-11-2007
'hollands next top model'(rtl5) levert soms zomaar ineens een prachtig plaatje op.
26-11-2007
"ik denk dat de grap er duimendik bovenop ligt" ja, en al maandenlang ook. maar zelf vindt hij hem nog steeds enig: youp geeft de 'youp' uit. gaap...
25-11-2007
vertrouwd beeld bij 'postcodeloterij: miljoenenjacht'(rtl4): even een doekje over de lens! want condens is nu eenmaal niet te vermijden in de altijd dampende huiskamertjes van de gelukkige prijswinnaars.
25-11-2007
"en dat piept! en dat kraakt! en die wieken gaan tekeer! dat ding... dat leeft!" nelleke van der krogt was voor 'museumgasten'(avro) voor het eerst in haar leven in een echte molen!
22-11-2007
"ekitetering...eh... etikettering...ge-ekitetteerd... ontmantelijk... eh ontmannelijking" filosofe stine jensen bedacht een geinige theorie over de man als brulaap. zo'n verhaal dat het goed doet in damesbladen en tv-programma's, zoals bijvoorbeeld 'pauw & witteman'(vara). slim bedacht. aandachtpuntje voor de volgende keer: iets minder moeilijke woorden.
21-11-2007
"we are waiting for a contribution, or even a miracle, from this man, now playing for the l.a galaxy..." onder hartstochtelijk gejuich van het publiek kwam hij er bij een 2-0 achterstand in. mede dankzij hem werd het 2-2. maar kroatie won toch. dus dat wordt een ek zonder engeland. en nog veel erger: zonder david beckham.
19-11-2007
"een meisje huilt... wat is er over van de dromen die ze had...?" over de clips van marjanne weber hoeven minister plasterk noch sunny bergman zich druk te maken. de christen unie misschien wel.
18-11-2007
dat zal even wennen worden: geen belspelletjes meer. niet in de laatste plaats voor de redacties van programma's als 'jensen' en 'de wereld draait door'. op zoek naar nieuwe bronnen!
18-11-2007
bij het 'junior sintfestival'(avro) dook de surinaamse tv-kok ramon beuk op als kookpiet. heerlijk, geen gezeur over gekleurde pieten, in plaats daarvan de focus op rode en groene pepernoten!
16-11-2007
"oh hans, wat een toestand! ik vind het rot om te zeggen, maar ik denk niet dat het gaat lukken" nance kreeg gelijk. geen record dit jaar op 'domino d-day'(sbs6). een nationale ramp.
15-11-2007
"een ode voor de belangrijkste man hier, de belangrijkste man van het land..." iedereen bij 'de wereld draait door'(vara) zat klaar voor een ode aan balkenende. maar die ging naar matthijs. jammer voor jp, die dapper bleef lachen... want hij is dus he-le-maal niet tegen humor! (tip: de mike en thomas kerstrevue! > http://www.harrykies.nl/productie.asp?artiestnummer=40)
15-11-2007
"oh, daar overvalt u me mee.... uhm, even denken: htpp... oh nee, http... en dan: www...uhm..." tot slot mocht deze gast van 'geheugentrainer'(max) nog even de website van zijn bedrijf noemen.
13-11-2007
mensen schrikken vaak als gaston ineens op de stoep staat. omdat ze misschien heel veel geld hebben gewonnen in de postcodeloterij. en omdat gaston ineens op de stoep staat.
12-11-2007
always look on the bright side of life, fiew-fiew, fiew-fiew, fiew-fiew-fiew-fiew... de beproevingen bij 'expeditie robinson'(rtl) gaan behoorlijk ver. maar het werkt: je blijft toch hangen...
11-11-2007
en daar gaat geertje mikmak weer..., op weg naar de volgende historische plek. hij is geen michael palin, maar 'in europa'(vpro) is dan ook geen standaard reisprogramma. wat het wel is: veelbelovend. misschien zelfs wel verslavend.
11-11-2007
lekker, morgen feijenoord - ajax!
10-11-2007
warfur? darfur! niet flauw over doen dus. goed initiatief, de publieke omroep waardig.
06-11-2007
dus wegdoen zouden ze hem nooit.... hun bijna 40 jarige zoon. gouden item over nestplakkers in het belgische 'man bijt hond'(een)!
05-11-2007
en ja hoor, daar is ze weer: marlies dekkers! dit keer als lichtend voorbeeld in 'project catwalk'(rtl5). binnenkort bh's met bandjes in elk nederlandse winkelcentrum... naast blokker, dolcis of kijkshop.
04-11-2007
peter r. de vries heeft alles uit de kast gehaald. alles heeft hij ervoor over om het belang van zijn uitzending te benadrukken, en het doorgaan daarvan te rechtvaardigen. en gelijk heeft ie. weer eens.
03-11-2007
"papa zou hartstikke trots zijn geweest" weduwe rachel ziet samen met dochter roxanne voor het eerst de videoclip van een duet tussen dree junior en zijn overleden vader. 'in duet met andre hazes'(rtl4) is een wonderlijk programma.
01-11-2007
"nou, dit zijn ze dan!" vol vertrouwen vertrekt ruud met de eitjes van zijn marije richting vu, waar hij - met de camera van 'babyboom'(ncrv) in zijn kielzog - zijn bijdrage aan de bevruchting zal gaan leveren.
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


zoeken bij willemijn
het adres van willemijn