de tv van willemijn


30-09-2007
misschien is het inderdaad beter dat 'de pfaffs'(rtl4) er na vijf seizoenen weer eens mee ophouden.
29-09-2007
daar dacht het publiek anders over, en stemde hem met 89 tegen 11% weg. het leven is hard voor een grapjas, in elk geval als hij meedoet aan 'last comic standing'(comedy central) en niet de leukste is.
29-09-2007
"ja, lerarentekort, lerarentekort... ik weet niet of je dat oplost door ze meer geld te betalen. kijk, de meesten zijn natuurlijk zo kort omdat ze net van de pabo komen. die zijn net 18." veel meligheid, goede grappen, en sterke types: 'draadstaal'(vpro) is leuk!
28-09-2007
"ik garandeer nu, en ik zit al 40 jaar in het vak, dat dit nooit meer zal gebeuren." psv stoot zichzelf uit de beker. er zijn van die dagen...
26-09-2007
"een bekeuring krijgen is nooit leuk" en daarom is er nu 'op de bon'(avro).
25-09-2007
"wil jij eerst even aan de jongere kijkers uitleggen wat een vakbond is?" nu weer 'de nieuwste show'(bnn), waarin door iedereen om alles moet worden gelachen... moet er niet eens een middel worden ontwikkeld tegen het lama-virus op nederland 3?
23-09-2007
" je bent nooooooooooit klaar voor een hoofdrol...." wijze woorden voor de deelnemers aan 'op zoek naar evita'(avro) van vakman en diva willem nijholt. want laat niemand denken dat je zomaar een musicalster wordt, tssss!
22-09-2007
wanneer je iets te snel langs een programma als 'musikantenstadl'(das erste) zapt, zo'n duitse inhaak-avond vanuit een grote blokhut in munchen, dan zie je ineens hele rare dingen. als je langer blijft hangen ook trouwens.
21-09-2007
"ik zweer het je... kijk! het beweegt... hoe kan dat nou? gisteren zat er nog niks..." ' danny en jenny de munck' (tros) snappen er niks van: er komen steeds meer konijntjes bij...!
20-09-2007
in ' netwerk'(ncrv) een reportage over het wetenschappelijk onderzoek - tot begin vorige eeuw - naar de schedels van de bewoners van urk, van wie werd gedacht dat zij nazaten waren van de 'oer-hollander' . geen pretje volgens deze oer-urkse, en getuige het bestaan van een 'comite urker schedels terug'.
19-09-2007
"oh, koperen munten!" "nee, dat zijn zilveren munten, uitgeslagen zilveren munten." "oooooh, nou dat wordt poetsen mevrouw!" "nee, munten moet je nooit poetsen." tot zover nelleke van der krogt, volgende week is er weer een 'tussen kunst & kitsch'(avro)
18-09-2007
als huwelijkskandidate michelle in 'from alaska with love' (rtl5) zelf besluit om te vertrekken, kan dat john lekker toch niks schelen.
16-09-2007
"wat voor advies zou jij mannen willen geven over vrouwen?" rik zat bij het interview met marlies dekkers in `felderhof ontmoet`(ncrv) op het puntje van zijn... stoel.
15-09-2007
"je kent wel dat jaren 70 gevoel, een beetje marilyn monroe-achtig... probeer dat maar eens" `in way of life`(rtl5) vanavond een vrouw met porno-ambities, overgeleverd aan een instructrice, die zelf ook wel weer eens een opfriscursusje kan gebruiken.
13-09-2007
follow the leader! (please...)
12-09-2007
"ik denk dat willem zich aan het voorbereiden is op het etentje van vanavond..." vrouwen en ontspannen, het blijft een moeizame combinatie. zo blijkt ook maar weer in `als de vrouw van huis is`(net5).
12-09-2007
en daar ging onze grote roerganger weer... dit keer in een oldtimer. een beetje hortend en stotend, maar uiteindelijk hobbelde hij toch gewoon weer lekker verder. achter zijn stuurtje.
10-09-2007
`david beckham: new beginnings`(vpro) bewijst wat de kenners al wisten: david beckham deugt!
09-09-2007
veel van de aanwezigen op het plein wantrouwt hij, deze barbiere uit modena. hij kijkt liever alleen, in zijn eigen zaakje, naar de uitvaartdienst voor pavarotti. om "dichter bij zijn verdriet te kunnen zijn..." leve de tv.
06-09-2007
"dit is een robijn, als ik het goed heb... oh nee, een granaat! vandaar natuurlijk deze prachtige prijs..." dagtelevisie is zoiets als de wereld onder zee. je hebt er geen idee van tot je er een keer terechtkomt. en dan keer je het meteen voor eens en voor altijd de rug toe. of je raakt verslaafd...
05-09-2007
in `bouwval gezocht`(rtl4) een hoofdrol voor deze meeklussende en vooral grappenmakende moeder. slopend....
04-09-2007
"artsen hebben nogal eens de neiging om te roepen dat iets `tussen de oren zit`. vooral met psychiatrische patienten gebeurt dat regelmatig." `missers`(avro) legt graag de vinger op de zere plek.
03-09-2007
waarschijnlijk heeft iedereen, gekgemaakt door alle zelfgenoegzame publiciteit, naar p&w zitten kijken, en daardoor `document: op vrije voeten`(ncrv) gemist, en dat is jammer.
02-09-2007
behalve een geslaagde jubileumaflevering ook een prima pilot van`zomergasten`(vpro) nieuwe stijl.
01-09-2007
zo`n narcose gaat je niet in je kouwe kleren zitten! je denkt dat je naar het songfestival kijkt, maar daar wordt ineens gedanst... gestijldanst, maar dan op `the final countdown` ... cornald maas en paul de leeuw klinken als lucille werner en cor van de stroet... en dit alles heet `het eurovisie dansfestival`(tros)... best eng allemaal.
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


zoeken bij willemijn
het adres van willemijn