de tv van willemijn


31-05-2006
na acht afleveringen is 'de jong wil'(vpro) helaas al weer afgelopen! nu maar eens kijken naar wat 'de omroep wil', 'de netmanager wil', 'de politiek wil'.... na acht afleveringen is 'de jong wil'(vpro) helaas al weer afgelopen! nu maar eens kijken naar wat 'de omroep wil', 'de netmanager wil', 'de politiek wil'....
30-05-2006
"bingo is helemaal niet verslavend... want je kan zo twee, drie dagen wegblijven!" in nova(vara/nps) vanavond een reportage over de paniek in bingoland nu burgemeester cohen heeft aangekondigd om ook in amsterdam de illegale bingo te gaan verbieden. hardcore spelers vrezen een toekomst vol eenzaamheid, gokkasten in snackbars en de psychiatrie. "bingo is helemaal niet verslavend... want je kan zo twee, drie dagen wegblijven!" in nova(vara/nps) vanavond een reportage over de paniek in bingoland nu burgemeester cohen heeft aangekondigd om ook in amsterdam de illegale bingo te gaan verbieden. hardcore spelers vrezen een toekomst vol eenzaamheid, gokkasten in snackbars en de psychiatrie.
29-05-2006
"eet smakelijk jongen." "eet smakelijk meisje." jelle (87) en puck (79) hebben sinds een paar jaar een relatie. ze wonen niet samen want dat wil puck niet, maar als ze samen zijn hebben ze het fijn. `late liefde`(ncrv) is prachtig, en natuurlijk gemaakt door frans bromet. "eet smakelijk jongen." "eet smakelijk meisje." jelle (87) en puck (79) hebben sinds een paar jaar een relatie. ze wonen niet samen want dat wil puck niet, maar als ze samen zijn hebben ze het fijn. `late liefde`(ncrv) is prachtig, en natuurlijk gemaakt door frans bromet.
28-05-2006
voor alle fan(s). voor alle fan(s).
28-05-2006
zanger james hetfield is - na een maandenlange afwezigheid om af te kicken van de drank - weer terug bij metallica. dit tot grote opluchting van de andere bandleden, want de band zat midden in de opnamen voor een nieuw album. de studiodagen mogen alleen niet langer duren dan 4 uur, want james wil, herboren als hij is, ook tijd besteden aan zijn gezin. waanzinnig kijkje achter de schermen bij een van de grootste heavy-metalbands aller tijden in de documentaire: `metallica: some kind of monster' vanavond bij de nps (het uur van de wolf) zanger james hetfield is - na een maandenlange afwezigheid om af te kicken van de drank - weer terug bij metallica. dit tot grote opluchting van de andere bandleden, want de band zat midden in de opnamen voor een nieuw album. de studiodagen mogen alleen niet langer duren dan 4 uur, want james wil, herboren als hij is, ook tijd besteden aan zijn gezin. waanzinnig kijkje achter de schermen bij een van de grootste heavy-metalbands aller tijden in de documentaire: `metallica: some kind of monster' vanavond bij de nps (het uur van de wolf)
27-05-2006
hoeveel weetjes kan een mens aan? hoeveel weetjes kan een mens aan?
26-05-2006
vol goede moed reist rotterdamse/antilliaanse ray voor `puberruil`(kro) af naar limburg voor een week zonder dope, rap, op straat rondhangen en dealen. en ja hoor, na die week is hij vastbesloten om zijn leven te gaan veranderen: hij wil gaan werken en daarna weer naar school! maar eerst... een joint. vol goede moed reist rotterdamse/antilliaanse ray voor `puberruil`(kro) af naar limburg voor een week zonder dope, rap, op straat rondhangen en dealen. en ja hoor, na die week is hij vastbesloten om zijn leven te gaan veranderen: hij wil gaan werken en daarna weer naar school! maar eerst... een joint.
25-05-2006
`rtl boulevard`(rtl4) meldde dat brecht van hulten stopt met `goedemorgen nederland` omdat ze terugkeert naar de nos, maar dat nog onduidelijk is of klaas drupsteen verder gaat. het is een onzekere wereld, die van de glitter en de glamour. `rtl boulevard`(rtl4) meldde dat brecht van hulten stopt met `goedemorgen nederland` omdat ze terugkeert naar de nos, maar dat nog onduidelijk is of klaas drupsteen verder gaat. het is een onzekere wereld, die van de glitter en de glamour.
22-05-2006
je vraagt je af of bert van leeuwen - al is het maar even - heeft overwogen om deze man af te wijzen als tafelgenoot in `het familiediner`(eo). hij had al een jaar zijn dochter (en haar twee kinderen) niet meer gesproken, na een ruzie op de camping waarbij hij haar zo hard had geduwd dat ze een gekneusde heup had opgelopen. naar nu bleek was hij kwaad vanwege haar laatste twee relaties, met zwarte mannen... of in zijn woorden: "ik mot ze niet die klanten. allemaal weggooiers. ze voeren geen klap uit. kost alleen maar geld." maar.... hij besloot om toch naar het familiediner te komen, en werd daar als een held onthaald. je vraagt je af of bert van leeuwen - al is het maar even - heeft overwogen om deze man af te wijzen als tafelgenoot in `het familiediner`(eo). hij had al een jaar zijn dochter (en haar twee kinderen) niet meer gesproken, na een ruzie op de camping waarbij hij haar zo hard had geduwd dat ze een gekneusde heup had opgelopen. naar nu bleek was hij kwaad vanwege haar laatste twee relaties, met zwarte mannen... of in zijn woorden: "ik mot ze niet die klanten. allemaal weggooiers. ze voeren geen klap uit. kost alleen maar geld." maar.... hij besloot om toch naar het familiediner te komen, en werd daar als een held onthaald.
21-05-2006
"als ik niet met je kan winnen, dan wil ik ook niet met je verliezen", aldus henk ten cate bij `studio voetbal`(nos). een trainer met lef, visie en vooral veel gevoel in zijn donder. ajax heeft weer een toekomst! "als ik niet met je kan winnen, dan wil ik ook niet met je verliezen", aldus henk ten cate bij `studio voetbal`(nos). een trainer met lef, visie en vooral veel gevoel in zijn donder. ajax heeft weer een toekomst!
19-05-2006
"ik zeg niet dat helga van leur slecht is. ik vind dat alle collega`s op hun eigen manier het weer presenteren." de grote piet paulusma wilde bij `jensen!`(rtl7) niet al te hard oordelen over de mindere weergoden. hij voorspelde overigens een zomer met zeker een paar stranddagen! "ik zeg niet dat helga van leur slecht is. ik vind dat alle collega`s op hun eigen manier het weer presenteren." de grote piet paulusma wilde bij `jensen!`(rtl7) niet al te hard oordelen over de mindere weergoden. hij voorspelde overigens een zomer met zeker een paar stranddagen!
18-05-2006
.....? .....?
17-05-2006
rechtdoor rita, alsmaar rechtdoor! we bellen! rechtdoor rita, alsmaar rechtdoor! we bellen!
16-05-2006
"ting!" het laatste geluidje uit `ding-a-dong`, waarmee teach in in 1975 het songfestival won, vanavond te zien in `boom bang a bang: 50 years of eurovision`(bbc). toen telden we nog mee internationaal en vond iedereen ons goed, en leuk en sympathiek. goeie ouwe tijd. "ting!" het laatste geluidje uit `ding-a-dong`, waarmee teach in in 1975 het songfestival won, vanavond te zien in `boom bang a bang: 50 years of eurovision`(bbc). toen telden we nog mee internationaal en vond iedereen ons goed, en leuk en sympathiek. goeie ouwe tijd.
15-05-2006
eerst links, toen rechts, en niet altijd rechtdoorzee.... daar houdt rita niet van. eerst links, toen rechts, en niet altijd rechtdoorzee.... daar houdt rita niet van.
14-05-2006
onbetwist hoogtepunt van deze goedgevulde tv-avond: ron brandsteder gaat eindelijk vertellen wie de winnaars van `dancing with the stars`(rtl4) zijn en komt er achter dat hij het kaartje met de uitslag niet heeft. lang leve live televisie! onbetwist hoogtepunt van deze goedgevulde tv-avond: ron brandsteder gaat eindelijk vertellen wie de winnaars van `dancing with the stars`(rtl4) zijn en komt er achter dat hij het kaartje met de uitslag niet heeft. lang leve live televisie!
13-05-2006
wel een fris idee, dat veel moeders maandag zonder mee-eters of gerstekorrels in hun gezicht de appelmoes van het behang staan te schrapen. wel een fris idee, dat veel moeders maandag zonder mee-eters of gerstekorrels in hun gezicht de appelmoes van het behang staan te schrapen.
12-05-2006
had u de tanden van karel van de graaf al eens gezien? had u de tanden van karel van de graaf al eens gezien?
11-05-2006
johnny rep won weer eens een prijs: hij werd winnaar van de `nationale wk-test`(bnn), nou ja, van een van de vier voorrondes, een warming up... john was er echt gelukkig mee. en iedereen gunde het hem ook van harte. johnny rep won weer eens een prijs: hij werd winnaar van de `nationale wk-test`(bnn), nou ja, van een van de vier voorrondes, een warming up... john was er echt gelukkig mee. en iedereen gunde het hem ook van harte.
09-05-2006
vandaag wilde`gek op wielen`(rtl7) ons iets wilde vertellen over een putlucht in je auto die veroorzaakt wordt door de airconditioning. ja, en daar maakt bavo galema dan natuurlijk meteen weer wat leuks van, grappenmaker die hij is! vandaag wilde`gek op wielen`(rtl7) ons iets wilde vertellen over een putlucht in je auto die veroorzaakt wordt door de airconditioning. ja, en daar maakt bavo galema dan natuurlijk meteen weer wat leuks van, grappenmaker die hij is!
08-05-2006
"spijt is een woord dat je mij niet vaak zult horen gebruiken..." john jaakke blaakt van het zelfvertrouwen. net als heel ajax overigens, inclusief alle fans, die in groten getale en uitzinnig van vreugde naar het leidseplein kwamen om het behalen van de beker te vieren. alles weer vergeten en vergeven. "spijt is een woord dat je mij niet vaak zult horen gebruiken..." john jaakke blaakt van het zelfvertrouwen. net als heel ajax overigens, inclusief alle fans, die in groten getale en uitzinnig van vreugde naar het leidseplein kwamen om het behalen van de beker te vieren. alles weer vergeten en vergeven.
07-05-2006
"ladies and gentlemen, he's like red wine...getting better every year: mister philip bailey!" heerlijk om weer even 17 te zijn, vanavond bij `earth,wind & fire` in ahoy. "ladies and gentlemen, he's like red wine...getting better every year: mister philip bailey!" heerlijk om weer even 17 te zijn, vanavond bij `earth,wind & fire` in ahoy.
06-05-2006
tekenend voor de treurnis van het programma `herexamen`(vara) is wel deze hoofdprijs, een webcam die niemand wil. vanavond smeekten de winnaars (de tv-makers, die wonnen dankzij een indrukwekkende finale van teun van de keuken) of ze alsjeblieft de tweede prijs, een mp3-speler, mochten hebben... tekenend voor de treurnis van het programma `herexamen`(vara) is wel deze hoofdprijs, een webcam die niemand wil. vanavond smeekten de winnaars (de tv-makers, die wonnen dankzij een indrukwekkende finale van teun van de keuken) of ze alsjeblieft de tweede prijs, een mp3-speler, mochten hebben...
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • juni 2024
 • mei 2024
 • april 2024
 • maart 2024
 • maart 2024
 • februari 2024
 • januari 2024
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn