de tv van willemijn


30-09-2008
"ik kan nog steeds niet onbewogen naar die beelden kijken.." in 'het zal je maar gebeuren'(eo) blijkt peter r. de vries nog altijd ontroerd door de puttense moordzaak. (waarvoor hij natuurlijk eigenlijk die emmy had moeten krijgen.) (of gewoon nog een.)
29-09-2008
de meeste mensen gaan er slimmer uitzien wanneer ze een bril opzetten. rene van der gijp is de uitzondering die de regel bevestigt.
27-09-2008
'wie ben ik?' (sbs6) is voor de kijkers bijna net zo leuk als voor de deelnemers.
24-09-2008
voor 'factor giel' onderging giel beelen deze zomer de meest extreme en bizarre experimenten. laten we hopen dat zijn deelname aan 'jan smit: de zomer voorbij'(tros) in het verlengde hiervan ligt...
23-09-2008
congratulations!
21-09-2008
dit wordt het seizoen van jeroen verhoeven, 100 kilo schoon aan de haak, en keeper van fc volendam. hij moet nog even wennen aan de eredivisie, en vice versa, maar het gaat helemaal goedkomen!
20-09-2008
'hans teeuwen jazzt'(nps) was niet bedoeld om te lachen, zo lazen we overal vooraf. ok, dan niet.
18-09-2008
"ik ben dol op de hollandse pot..." get-ver-der-rie!
17-09-2008
"even voorover buigen en je borsten erin schudden..." zo trek je dus een bh aan. als je naar 'de naakte waarheid'(rtl4) kijkt, steek je nog eens wat op!
16-09-2008
wij gaan weer kijken. dit seizoen van 'project catwalk'(rtl5) was weer heerlijk! met een onweerstaanbare winnaar, die brutaal flirtte met jurylid victoria beckham en haar zowaar heel even uit de fashionplooi wist te krijgen...
15-09-2008
"maar zoiets is heel goed voor de sympathiefactor" kaj van der linden legt in 'westerman's nieuwe wereld'(kro) uit dat rita verdonk er baat bij heeft gehad dat ze op krukken liep na haar val van de keldertrap. mogen we rita veel sympathie toewensen?
14-09-2008
de een neemt het op voor mensen wier zuurverdiende vakantie in een drama eindigt, de ander voor hebberds die een ton investeerden in een onzinverhaal, in de hoop nooit meer te hoeven werken. en dat maakt het schreeuwerige 'red mijn vakantie!'(sbs6) relevanter dan het correcte 'zembla'(vara).
08-09-2008
"gisteren sneuvelde soldaat jos ten brinke in uruzgan. vorige week bezochten wij de nederlandse militairen daar. straks een verslag, in 'pauw & witteman. graag tot zo." hmm..
07-09-2008
"heb je tijdens je huwelijk wel eens intiem met een andere man gezoend?" ook voor robert ten brink zelf is 'het moment van de waarheid'(rtl4) aangebroken: heb ik er alles voor over om een goedbekeken en dikbetaalde presentator te blijven?
04-09-2008
is het erg als dit circus je niet kan boeien? als je liever kijkt naar 'tegenlicht'(vpro) over de opkomst van azie als wereldmacht..?
03-09-2008
"in eerste instantie, als je hoort dat je zus is neergeschoten, denk je nog niks geks..." nee, want dat kan de beste overkomen. toen ze dood bleek te zijn, vermoord door haar ex, werd het een ander verhaal. een tragisch en ontroerend verhaal, mooi opgetekend door 'hello goodbye'(ncrv).
02-09-2008
na het schudden van de hand van de derde arsenal-speler valt queen elisabeth iets wonderlijks op... een grappige ontmoeting op buckingham palace in 'blauw bloed'(eo).
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


zoeken bij willemijn
het adres van willemijn