de tv van willemijn


31-12-2007
mensen worden een beetje raar van de feestdagen. gaan gekke dingen zeggen.... mensen worden een beetje raar van de feestdagen. gaan gekke dingen zeggen....
29-12-2007
"ik heb het uitgezocht, en er is sprake van een internationaal complot..." arthur japin ontdekte voor 'thank god it's friday'(vara) dat niet alleen koningin beatrix het op geert wilders heeft gemunt, maar dat ook de kersttoespraken van koningin elisabeth en de paus over tolerantie, liefde en vrede gingen! "ik heb het uitgezocht, en er is sprake van een internationaal complot..." arthur japin ontdekte voor 'thank god it's friday'(vara) dat niet alleen koningin beatrix het op geert wilders heeft gemunt, maar dat ook de kersttoespraken van koningin elisabeth en de paus over tolerantie, liefde en vrede gingen!
26-12-2007
de winnaar van de kerstkind-award 2007 was op 2e kerstdag te zien in 'elly en de wiebelwagen'(eo). de winnaar van de kerstkind-award 2007 was op 2e kerstdag te zien in 'elly en de wiebelwagen'(eo).
26-12-2007
in elk geval wel een witte kerst op rnn7 . in elk geval wel een witte kerst op rnn7 .
25-12-2007
de 'karen bloemen kersthow'(vara): daar gaat je eetlust, een dag voor het kerstdiner... zonde! de 'karen bloemen kersthow'(vara): daar gaat je eetlust, een dag voor het kerstdiner... zonde!
23-12-2007
"ik was zelf vandaag in laagkeppel, daar lag een goede baan, kijkt u maar" prima allemaal, maar vanaf nu willen we elke avond horen wat gerrit hiemstra overdag heeft gedaan! "ik was zelf vandaag in laagkeppel, daar lag een goede baan, kijkt u maar" prima allemaal, maar vanaf nu willen we elke avond horen wat gerrit hiemstra overdag heeft gedaan!
19-12-2007
kijktip voor wie nog een laatste zetje nodig heeft richting kerstdepressie: 'kerst met marc-marie en yvon'(kro)! kijktip voor wie nog een laatste zetje nodig heeft richting kerstdepressie: 'kerst met marc-marie en yvon'(kro)!
17-12-2007
bij 'holland sport'(vpro) vanavond een zeer actuele versie van petje-op-petje-af. bij 'holland sport'(vpro) vanavond een zeer actuele versie van petje-op-petje-af.
16-12-2007
de promo voor 'kerst met marc-marie en yvon'(kro) is alvast gelukt: we kunnen niet wachten...! de promo voor 'kerst met marc-marie en yvon'(kro) is alvast gelukt: we kunnen niet wachten...!
16-12-2007
ze bedoelt het goed hoor, katja voor 'llinke soep'(llink) in afrika, maar iemand moet haar toch eens uitleggen dat arme mensen niet per se dom of gek zijn. ...en dat er ook hooggesloten kleding bestaat. ze bedoelt het goed hoor, katja voor 'llinke soep'(llink) in afrika, maar iemand moet haar toch eens uitleggen dat arme mensen niet per se dom of gek zijn. ...en dat er ook hooggesloten kleding bestaat.
15-12-2007
"ja, ik hang best wel wel veel rond in de homoscene..." arjen ederveen blijft rustig en beleefd, na de zoveelste vlot bedoelde vraag van robert van der roer van 'who's next?'(rtl7). petje af voor arjen. "ja, ik hang best wel wel veel rond in de homoscene..." arjen ederveen blijft rustig en beleefd, na de zoveelste vlot bedoelde vraag van robert van der roer van 'who's next?'(rtl7). petje af voor arjen.
13-12-2007
ha gezellig, een ramp! kaarsen, houtkachels en bordspelletjes, allemaal dankzij de stroomstoring in de tieler- en bommelerwaard. en, volgens '4 in het land'(rtl) , over 9 maanden: een geboortegolf! oh la la... ha gezellig, een ramp! kaarsen, houtkachels en bordspelletjes, allemaal dankzij de stroomstoring in de tieler- en bommelerwaard. en, volgens '4 in het land'(rtl) , over 9 maanden: een geboortegolf! oh la la...
11-12-2007
uiteindelijk komen alle relaties op hetzelfde neer, zelfs die tussen 'mr and mrs bin laden'(bbc1). een wonderlijk stel, dat wel, de nogal lethargische 26 jarige zoon van osama en de licht hysterische - vijfmaal gescheiden - grootmoeder jane felix browne uit engeland, een hedendaagse shirley valentine. uiteindelijk komen alle relaties op hetzelfde neer, zelfs die tussen 'mr and mrs bin laden'(bbc1). een wonderlijk stel, dat wel, de nogal lethargische 26 jarige zoon van osama en de licht hysterische - vijfmaal gescheiden - grootmoeder jane felix browne uit engeland, een hedendaagse shirley valentine.
10-12-2007
dat django 'project catwalk'(rtl5) heeft gewonnen is hem van harte gegund. (en die zelfingenomen valse nicht van een ramiro ook... lange neus!) dat django 'project catwalk'(rtl5) heeft gewonnen is hem van harte gegund. (en die zelfingenomen valse nicht van een ramiro ook... lange neus!)
09-12-2007
oprah heeft invloed, oprah bekent kleur, oprah steekt haar nek uit... eigenlijk is oprah de doekle terpstra van de verenigde staten. oprah heeft invloed, oprah bekent kleur, oprah steekt haar nek uit... eigenlijk is oprah de doekle terpstra van de verenigde staten.
09-12-2007
oh,oh, als dat maar goed afloopt...!! oh,oh, als dat maar goed afloopt...!!
07-12-2007
het is heus niet altijd makkelijk om studiopubliek te zijn bij een tv-opname... want hoe en waar moet je bijvoorbeeld kijken bij een familiehereniging in 'vermist'(tros)? het is heus niet altijd makkelijk om studiopubliek te zijn bij een tv-opname... want hoe en waar moet je bijvoorbeeld kijken bij een familiehereniging in 'vermist'(tros)?
06-12-2007
"oh, wat is het toch vermoeiend om hip te zijn..." en jort kelder kan het weten, want hij is het zelf ook. toch weet hij op zo'n fruitige manier alles wat rijk, hip and happening is te relativeren, dat 'bij ons in de pc'(kro) echt een heel leuk programma is. "oh, wat is het toch vermoeiend om hip te zijn..." en jort kelder kan het weten, want hij is het zelf ook. toch weet hij op zo'n fruitige manier alles wat rijk, hip and happening is te relativeren, dat 'bij ons in de pc'(kro) echt een heel leuk programma is.
05-12-2007
"het loopt inderdaad ook door op de billen.".... "ik doe even mijn sokken aan" 'joris pakketservice'(ncrv) komt overal. bij heel bijzondere mensen, die ook weer heel gewoon zijn. "kvind het ook een naar persoon die hele snieklaas, dat kan ik je wel vertellen." de klassieker van toon hermans vanavond bij 'andere veren'(avro). vanaf nu graag elke 5 december! "het loopt inderdaad ook door op de billen.".... "ik doe even mijn sokken aan" 'joris pakketservice'(ncrv) komt overal. bij heel bijzondere mensen, die ook weer heel gewoon zijn. "kvind het ook een naar persoon die hele snieklaas, dat kan ik je wel vertellen." de klassieker van toon hermans vanavond bij 'andere veren'(avro). vanaf nu graag elke 5 december!
03-12-2007
"the queen said the corgies went mad when she opened them!" de dame van het secretariaat kan haar afschuw amper verbergen als ze in 'monarchy: the royal family at work'(bbc1) vertelt over kaarten met elektronische wijsjes die elisabeth af en toe krijgt toegestuurd. "the queen said the corgies went mad when she opened them!" de dame van het secretariaat kan haar afschuw amper verbergen als ze in 'monarchy: the royal family at work'(bbc1) vertelt over kaarten met elektronische wijsjes die elisabeth af en toe krijgt toegestuurd.
02-12-2007
"waar is het wachten op jongens?" rob de nijs is na 30 jaar nog altijd hypernerveus voor een optreden, zo was goed te zien in 'volle zalen'(nps). eigenlijk kan hij de spanning van het vak niet aan. maar stoppen wil hij ook niet, want dan zal onmiddellijk het verval intreden, zo vreest hij zelf. mooi. "waar is het wachten op jongens?" rob de nijs is na 30 jaar nog altijd hypernerveus voor een optreden, zo was goed te zien in 'volle zalen'(nps). eigenlijk kan hij de spanning van het vak niet aan. maar stoppen wil hij ook niet, want dan zal onmiddellijk het verval intreden, zo vreest hij zelf. mooi.
02-12-2007
de goedheiligman schnabbelt er dezer dagen weer flink op los, en terecht: sinterklaas is van iedereen. maar toch het meest van paul de leeuw. de goedheiligman schnabbelt er dezer dagen weer flink op los, en terecht: sinterklaas is van iedereen. maar toch het meest van paul de leeuw.
01-12-2007
prachtig moment in 'tv show op reis'(tros). de vader van andrea bocelli luistert voor het eerst naar de tekst van het aan hem opgedragen nummer 'a mio padre 6 maggio 1992'. en moet huilen, tot geluk van moeder bocelli, die als italiaanse deze tranen geheel op waarde weet te schatten. prachtig moment in 'tv show op reis'(tros). de vader van andrea bocelli luistert voor het eerst naar de tekst van het aan hem opgedragen nummer 'a mio padre 6 maggio 1992'. en moet huilen, tot geluk van moeder bocelli, die als italiaanse deze tranen geheel op waarde weet te schatten.
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • juni 2024
 • mei 2024
 • april 2024
 • maart 2024
 • maart 2024
 • februari 2024
 • januari 2024
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn