de tv van willemijn


30-11-2009
in 'het journaal'(nos) vanavond zowel het proces tegen demjanjuk als het zwitserse minarettenverbod. we zijn lekker opgeschoten in 70 jaar. in 'het journaal'(nos) vanavond zowel het proces tegen demjanjuk als het zwitserse minarettenverbod. we zijn lekker opgeschoten in 70 jaar.
29-11-2009
haagse voetbalsupporters zijn zo nu en dan misschien wat onstuimig, maar ze hebben wel humor! deze beelden in 'studio sport'(nos) van een spandoek bij ado den haag - feyenoord spreken voor zich. haagse voetbalsupporters zijn zo nu en dan misschien wat onstuimig, maar ze hebben wel humor! deze beelden in 'studio sport'(nos) van een spandoek bij ado den haag - feyenoord spreken voor zich.
26-11-2009
laten we eerlijk zijn, we kijken allemaal graag naar 'ik vertrek'(tros) omdat we weten dat er meestal niks terecht komt van alle mooie plannen. en dat is prima, niks mis met een beetje leedvermaak... maar duimend voor de tv zitten, hardop wensend dat de hoofdpersonen zullen worden verslonden door een bende woedende inboorlingen, dat kan niet de bedoeling zijn. toch? laten we eerlijk zijn, we kijken allemaal graag naar 'ik vertrek'(tros) omdat we weten dat er meestal niks terecht komt van alle mooie plannen. en dat is prima, niks mis met een beetje leedvermaak... maar duimend voor de tv zitten, hardop wensend dat de hoofdpersonen zullen worden verslonden door een bende woedende inboorlingen, dat kan niet de bedoeling zijn. toch?
25-11-2009
"een goeie arbiter is streng. of het nou mijn vriend is of niet: ik ben de baas op het veld." in 'man bijt hond'(vrt) een item over jonge jongens die er nu eens niet van dromen om topvoetballer te worden, maar die later als ze groot zijn niets liever willen worden dan scheidsrechter. het had iets aandoenlijks. en tegelijk ook iets onheilspellends. "een goeie arbiter is streng. of het nou mijn vriend is of niet: ik ben de baas op het veld." in 'man bijt hond'(vrt) een item over jonge jongens die er nu eens niet van dromen om topvoetballer te worden, maar die later als ze groot zijn niets liever willen worden dan scheidsrechter. het had iets aandoenlijks. en tegelijk ook iets onheilspellends.
23-11-2009
"eigenlijk is het ontzettend genant, om je idolen na te doen" even een helder moment van aaf brandt corstius, die zich toch door claudia de breij had laten verleiden om samen - blind van adoratie - theo en thea na te spelen in 'claudia op vrijdag'(vara). nou ja, claudia had koorts. en aaf was hoogzwanger. laten we het daar maar op houden. "eigenlijk is het ontzettend genant, om je idolen na te doen" even een helder moment van aaf brandt corstius, die zich toch door claudia de breij had laten verleiden om samen - blind van adoratie - theo en thea na te spelen in 'claudia op vrijdag'(vara). nou ja, claudia had koorts. en aaf was hoogzwanger. laten we het daar maar op houden.
22-11-2009
"die lach staat op de autocue" zei jeroen van koningsbrugge over zijn 'ik hou van holland'(rtl4) collega. het was een grapje, maar je geloofde het meteen. "die lach staat op de autocue" zei jeroen van koningsbrugge over zijn 'ik hou van holland'(rtl4) collega. het was een grapje, maar je geloofde het meteen.
21-11-2009
eindelijk winnen we weer eens het songfestival! het 'junior songfestival'(avro) namelijk, met ralf. ondanks televoting en heel veel balkanlanden... het kan dus wel, grote mensen! eindelijk winnen we weer eens het songfestival! het 'junior songfestival'(avro) namelijk, met ralf. ondanks televoting en heel veel balkanlanden... het kan dus wel, grote mensen!
20-11-2009
in de 'tv show'(tros) vertelt tommy hilfiger dat hij niks fijner vindt dan thuis een beetje aan te rommelen. in zijn ouwe kloffie natuurlijk. wat denken al die rijke sterren toch: dat we dat sympathiek van ze vinden? dat we het geloven...? in de 'tv show'(tros) vertelt tommy hilfiger dat hij niks fijner vindt dan thuis een beetje aan te rommelen. in zijn ouwe kloffie natuurlijk. wat denken al die rijke sterren toch: dat we dat sympathiek van ze vinden? dat we het geloven...?
19-11-2009
hadden ze niet meteen kunnen zeggen dat ze op zoek waren naar een belezen intellectueel? dat had ons hier een hoop gedoe bespaard. hadden ze niet meteen kunnen zeggen dat ze op zoek waren naar een belezen intellectueel? dat had ons hier een hoop gedoe bespaard.
18-11-2009
"ik kan het niet frenk, naar haar toe gaan. als ik het zou doen, dan doe ik mezelf nog veel meer pijn..." kan dat? nog meer pijn dan al zichtbaar en voelbaar werd in 'verloren band'(ncrv), de documentaire van frenk van der linden over het hoe en waarom van de scheiding van zijn ouders 40 jaar geleden? adembenemend. "ik kan het niet frenk, naar haar toe gaan. als ik het zou doen, dan doe ik mezelf nog veel meer pijn..." kan dat? nog meer pijn dan al zichtbaar en voelbaar werd in 'verloren band'(ncrv), de documentaire van frenk van der linden over het hoe en waarom van de scheiding van zijn ouders 40 jaar geleden? adembenemend.
16-11-2009
volgens de nicaraguaanse president ortega is hans van baalen een "hollandse piraat en een schurk". niet zo aardig van meneer ortega, maar hansje heeft het er wel een beetje zelf naar gemaakt... volgens de nicaraguaanse president ortega is hans van baalen een "hollandse piraat en een schurk". niet zo aardig van meneer ortega, maar hansje heeft het er wel een beetje zelf naar gemaakt...
14-11-2009
zappend langs 'king kong lives'(rtl7), vraag je je dan ineens af hoe het toch met bokito zou zijn. of hij nu bijvoorbeeld ook zit te kijken... zappend langs 'king kong lives'(rtl7), vraag je je dan ineens af hoe het toch met bokito zou zijn. of hij nu bijvoorbeeld ook zit te kijken...
12-11-2009
de hitsige hotshot uit 'america's next top model'(rtl lounge) vergeet dat hij ook een microfoontje draagt. geilheid maakt meer kapot dan je lief is. de hitsige hotshot uit 'america's next top model'(rtl lounge) vergeet dat hij ook een microfoontje draagt. geilheid maakt meer kapot dan je lief is.
11-11-2009
rob oudkerk betoogde in 'de wereld draait door'(vara) dat huisartsen niet klakkeloos de richtlijnen van ab klink moeten volgen. maar dat klink wel gelijk heeft, en ze dus goed naar hem moeten luisteren. bedankt rob, daar hebben we wat aan. (wel flauw dat matthijs niet had gezegd dat er iets op zijn kin zat) rob oudkerk betoogde in 'de wereld draait door'(vara) dat huisartsen niet klakkeloos de richtlijnen van ab klink moeten volgen. maar dat klink wel gelijk heeft, en ze dus goed naar hem moeten luisteren. bedankt rob, daar hebben we wat aan. (wel flauw dat matthijs niet had gezegd dat er iets op zijn kin zat)
09-11-2009
hola! dat is nog eens wat anders dan "hmm, i'm worrieeeeeeed..." daar won binnen tim gunn van 'project runway'(rtl5) de valse nicht het toch even van de vaderfiguur. hola! dat is nog eens wat anders dan "hmm, i'm worrieeeeeeed..." daar won binnen tim gunn van 'project runway'(rtl5) de valse nicht het toch even van de vaderfiguur.
08-11-2009
het antwoord op de vraag 'wie is di-rect?'(bnn) is.... marcel!!! en dus niet sven, zoals we verwachtten. en daarom is dit de terechte uitkomst van een verrassend en ontzettend leuk programma. het antwoord op de vraag 'wie is di-rect?'(bnn) is.... marcel!!! en dus niet sven, zoals we verwachtten. en daarom is dit de terechte uitkomst van een verrassend en ontzettend leuk programma.
08-11-2009
als je echt heel erg graag wilt weten hoe zwaar (of niet) sommige bn'ers zijn geschapen, dan zou dat een reden kunnen zijn om naar 'hole in the wall'(sbs6) te kijken. maar anders...? als je echt heel erg graag wilt weten hoe zwaar (of niet) sommige bn'ers zijn geschapen, dan zou dat een reden kunnen zijn om naar 'hole in the wall'(sbs6) te kijken. maar anders...?
06-11-2009
hanneke groenteman las in 'de wereld draait door'(vara) voor uit haar nieuwe boekje. en dat deed ze zo mooi... haar kleinkinderen boffen maar met zo'n oma. hanneke groenteman las in 'de wereld draait door'(vara) voor uit haar nieuwe boekje. en dat deed ze zo mooi... haar kleinkinderen boffen maar met zo'n oma.
04-11-2009
in 'nova'(vara/nps/nos) maakt white-house-watcher david corn de balans op na een jaar obama. we nemen maar aan dat het complimenteus is bedoeld. in 'nova'(vara/nps/nos) maakt white-house-watcher david corn de balans op na een jaar obama. we nemen maar aan dat het complimenteus is bedoeld.
03-11-2009
soms heb je 's avonds laat ook wel eens geen zin in snedige discussies over de waan van de dag. zo fijn dat er dan ook nog dave letterman is met de 'late show'(het gesprek), vol tijdloze onzin... soms heb je 's avonds laat ook wel eens geen zin in snedige discussies over de waan van de dag. zo fijn dat er dan ook nog dave letterman is met de 'late show'(het gesprek), vol tijdloze onzin...
02-11-2009
het is stil op straat. al vijf jaar. het is stil op straat. al vijf jaar.
01-11-2009
"deze diender blijkt een wildplasser..." 'peter r. de vries'(sbs6) liet ook zien hoe "wetshandhavers" die zojuist "gewone burgers" hadden staan flitsen, op weg naar huis zelf alle verkeersregels aan hun laars lapten. stuitend. "deze diender blijkt een wildplasser..." 'peter r. de vries'(sbs6) liet ook zien hoe "wetshandhavers" die zojuist "gewone burgers" hadden staan flitsen, op weg naar huis zelf alle verkeersregels aan hun laars lapten. stuitend.
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • juni 2024
 • mei 2024
 • april 2024
 • maart 2024
 • maart 2024
 • februari 2024
 • januari 2024
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn