29-05-2009
"holland's got talent"(sbs6). en patricia ook. want ze zat er gewoon vanavond, stralend en waardig. maar wel met haar dochter op de tribune, dicht in de buurt.
28-05-2009
zo. ajax heeft weer een smoel.
27-05-2009
mooi beeld: na de finale wordt de naam van de winnaar in de cup met de grote oren gegraveerd. wie de de man achter de handen is zullen we nooit weten, de wedstrijd en de winnaar daarentegen zullen we niet licht vergeten.
26-05-2009
nou dit weer... kalkmonstertjes onder de wc-rand! dat moet familie van schimpy zijn.
25-05-2009
"doe je best daar in europa barry!" "ga ik zeker doen geert!" "we zullen je missen barry.." "maar ik kom natuurlijk af en toe terug geert.." "gelukkig barry!" ook in de 'zendtijd voor politieke partijen' zien we van de pvv sterke teksten en dito acteerwerk.
24-05-2009
in 'bij ons in de pc'(kro) de zegelring versus de tegelring. de tegelring is zonder wapen en voor losers. de zegelring is voor echte adel, en wordt met trots gedragen. zeker als je verheyen heet.
23-05-2009
de 'chelsea flower show'(two) is het wk-schaatsen van engeland: nationale folklore, waar de ene landgenoot na de ander een medaille wint, dagelijks op tv, gebracht door slechtgeklede presentatoren.
22-05-2009
"neeeee..., ik heb geen onnatuurlijke dingen aan mijn gezicht laten doen!" miljonaire marianne strijbosch wilde in 'word ik rijk?'(sbs6) ook niet verklappen hoe oud ze was. wel vertelde ze trots dat ze al 35 jaar in het vak zit. en dat ze op haar 17e is begonnen.
19-05-2009
"het management van jan en yolanthe heeft het goed gedaan". aldus artiestenmanager frank halters, zeg maar de co kolijn van 'shownieuws'(sbs6).
19-05-2009
veel amerikanen schaffen nog snel een gun aan, zo bleek in 'nova'(nps/vara/nos), omdat het gerucht gaat dat obama het wapenbezit wil gaan aanpakken. en omdat het land naar de klote gaat natuurlijk.. met een zwarte president.
17-05-2009
oh, oh, wat verheugen we ons nu al op het volgende voetbalseizoen!
17-05-2009
vrouwen trainen in plaats van mannen... het is even wennen voor dick willebrand. maar alles beter dan stilzitten, zo vertelde de 94-jarige roeifanaat in 'hart van nederland'(sbs6).
15-05-2009
jean marie begrijpt er niks van: zo'n mojito zit toch vol limoen?
13-05-2009
tegenover irma accord bij 'pauw&witteman'(vara) blijkt dat robert vuijsje inderdaad niet van alle zwarte vrouwen opgewonden wordt. ook niet van woede. en dat was een beetje sneu voor irma.
11-05-2009
ha leuk, de keuringsdienst van waarde! hee, maar dat is gek: de vpro zendt het uit... en het heet anders, n.l. 'de slag om brussel'. huh? michiel van erp heeft meegewerkt aan l'homo, de homo-editie van de linda., als adviseur voor de modereportage. de redactie wilde namelijk graag dat deze ook leuk voor vrouwen zou zijn. en u maar denken dat michiel van erp een man was!
11-05-2009
voor het volgende songfestival staat een nieuw shiny trio al klaar: sjoukje, cornald en marga!
09-05-2009
"ik stond op het balkon, u reed langs, ik zwaaide naar u en u zwaaide terug, en toen kwam de knal" schaamteloos grijpt jeroen snel van 'blauw boed'(eo) de aanslag van koninginnedag aan om te laten merken dat hij op goede voet staat met het koningshuis, of in elk geval met prins maurits.
09-05-2009
'vrouw en paard'(vara) gaat niet over paarden, dus daarvoor hoef je niet te kijken. wie belangstelling voor vrouwen heeft, zou het allicht een keer kunnen proberen.
07-05-2009
hoe vaak zou eddy zoey 's nachts zwetend wakker worden uit een nachtmerrie over 'take me out'? en zich afvragen waar het mis is gegaan?
06-05-2009
'ladies night'(wdr) is een talkshow rond de volgende kernbegrippen: vrouwen, humor, duits. een dodelijke cocktail.
05-05-2009
'het journaal'(nos) stond natuurlijk geheel in het teken van het 5 mei thema: vrijheid en identiteit. maar natuurlijk ook aandacht voor het vertrek van de toppers naar moskou. over identiteit gesproken.
05-05-2009
maar nu is hij wel weer toe aan een vrouw. je kan immers niet alles van die hond verlangen. opnieuw een lastige klant voor de 'millionaire matchmaker'(rtl5)
03-05-2009
(milaan, 17 augustus 1995: een volgepakt san siro neemt emotioneel afscheid van marco van basten. tot op de dag van vandaag scanderen de supporters daar nog zijn naam). amsterdam, 3 mei 2009: op een viaduct bij de arena wordt marco van basten door woedende ajax-supporters ter verantwoording geroepen over de slechte resultaten. de eerste witte zakdoekjes zijn al gesignaleerd.
03-05-2009
in de 'tv-kantine'(rtl4) kwamen jeroen pauw, paul witteman en anky van grunsven voorbij. en die hadden we al eerder gezien die avond: bij pauw&witteman namelijk. was ook leuk trouwens.