29-09-2009
"en zondag, dat vind ik echt heel spannend, beginnen we met een nieuw programma: 'ook dat nog'." als op 'hilversum best' ineens sylvia millecan voorbij komt, besef je dat we oud aan het worden zijn. wij wel.
26-09-2009
"dag mevrouw, mag ik u uitnodigen voor het captains diner?" leuk hoe ursul de geer zijn achtergrond als acteur meeneemt in 'het is hier weer fantasties'(rtl4).
25-09-2009
"dit was cqc, volgende week zijn we er weer..." beau van erven dorens is een echte optimist!
24-09-2009
'eikel academie'(rtl5) is een misleidende titel: het gaat er juist om dat de eikels leuke mannen worden. en dus rammen hun vriendinnen er op los, terwijl de eikels zich door therapiesessies heen snotteren.
23-09-2009
marco en leontine hebben onmiddellijk een psycholoog ingeschakeld voor hun kinderen. waarom? om ze weerbaar te maken tegen de hoon en pesterijen van hun blaricumse klasgenootjes.
23-09-2009
man en dochter staan bij de kist van marion lutke om afscheid nemen. van een levende marion dan. want die gaat naar los angeles, daar heeft ze namelijk altijd al dood willen gaan. marion heeft er zin in! 'de kist'(eo) vervult wensen van a.s. overledenen. nu hebben ze er tenminste nog wat aan.
20-09-2009
jan en yolanthe, connie en hans, adam en patries, arie en de eo... 2009 is niet het jaar van de eeuwige trouw.
18-09-2009
even met de kruimeldief eroverheen, nat lapje erover... die tafel kan zo weer gebruikt worden.
18-09-2009
'city folk'(nps) gaat over mensen in grote steden over de hele wereld. en die zijn overal hetzelfde.
16-09-2009
geert wilders is werkelijk tot grote dingen in staat. zo kregen we zin om de tv uit te zetten. dan moet je echt van goeden huize komen.
15-09-2009
"het is 12 uur. de politieagenten vertrekken richting hun posten..." 'netwerk'(eo) bracht een geruststellende reportage over de veiligheidsmaatregelen op prinsjesdag.
13-09-2009
boer jos kreeg de meeste brieven, 831 om precies te zijn. boer jos is die met de bmw en geld. vrouwen zijn zo voorspelbaar.
12-09-2009
'koefnoen'(avro) moest weer gewoon grappig worden in het nieuwe seizoen. prima, missie geslaagd. maar gelukkig blijkt het ook nog meer te mogen zijn, want de rapservice... pfff, die was briljant.
10-09-2009
"tsss... en jij dacht busschauffeur" de buren horen dat ahmed controller is bij het knmi. en hij is trouwens geen turk. of marokkaan. ze hadden het vast nooit ontdekt als ze niet hadden meegedaan aan 'achter de voordeur'(ncrv).
09-09-2009
"ik ben gewoon een serieus iemand en ik wil ook graag serieus genomen worden" oranje debutant eljero elia reageert kalm en waardig op het verwijt van bert maalderink, dat hij vanwege zijn winnende doelpunt breeduit zou moeten staan lachen. knap van eljero.
05-09-2009
gordon en viola holt: dat moet verschrikkelijk worden, denk je vantevoren. en dat klopt. verschrikkelijk melig. en dus is 'glitter glamour gordon'(rtl4) stiekem toch ook best leuk.
03-09-2009
"toen wilders in israel zat heeft hij van dichtbij gezien wat de jordanezen de joden aandeden" en daarom, beweert deze gast in 'de wereld draait door'(vara), heeft geert zo'n hekel aan moslims. verklaart het niet eerder zijn diepe haat jegens de amsterdamse grachtengordel?
02-09-2009
ze heeft het over (nog meer) plastische chirurgie, maar het had net zo goed iets anders kunnen zijn.