de tv van willemijn


30-04-2010
na het succesvolle 'celebrity rehab with dr.drew' is er nu 'sex rehab with dr.drew'(rtl5). dr.drew heeft de smaak te pakken... als hij nu maar niet verslaafd raakt aan zijn succes. na het succesvolle 'celebrity rehab with dr.drew' is er nu 'sex rehab with dr.drew'(rtl5). dr.drew heeft de smaak te pakken... als hij nu maar niet verslaafd raakt aan zijn succes.
28-04-2010
dat italiaanse mannen voor nuffig worden versleten hebben ze helemaal aan zichzelf te danken. welke voetbalsupporter gaat er nou in godsnaam naar het stadion met een grote gucci tas??? dat italiaanse mannen voor nuffig worden versleten hebben ze helemaal aan zichzelf te danken. welke voetbalsupporter gaat er nou in godsnaam naar het stadion met een grote gucci tas???
27-04-2010
"hij moet mediageniek zijn, betrouwbaar overkomen, duidelijk praten, en vaderlijk of moederlijk zijn" linda de mol geeft in 'pauw&witteman'(nps/vara) aan waar het om gaat bij een politiek leider. ach ja, geef haar eens ongelijk: wie maalt er nog om kennis van zaken en een goed doordachte visie? "hij moet mediageniek zijn, betrouwbaar overkomen, duidelijk praten, en vaderlijk of moederlijk zijn" linda de mol geeft in 'pauw&witteman'(nps/vara) aan waar het om gaat bij een politiek leider. ach ja, geef haar eens ongelijk: wie maalt er nog om kennis van zaken en een goed doordachte visie?
26-04-2010
"ja lieve mensen, het is toch wat hoor... en weet u wat het ook is met links?" mark rutte hoeft na 9 juni niet zonder werk te zitten, hij kan altijd nog aan de slag als conferencier. "ja lieve mensen, het is toch wat hoor... en weet u wat het ook is met links?" mark rutte hoeft na 9 juni niet zonder werk te zitten, hij kan altijd nog aan de slag als conferencier.
25-04-2010
de hamvraag is: 'heb ik iets gemist?' mocht u 'de bubble'(bnn) niet hebben gezien, dan kan ik u geruststellen. u heeft niets gemist. u niet nee. de hamvraag is: 'heb ik iets gemist?' mocht u 'de bubble'(bnn) niet hebben gezien, dan kan ik u geruststellen. u heeft niets gemist. u niet nee.
22-04-2010
"we willen je heel graag een hart onder de riem steken" deed hij het maar, deze winkelier in 'bonje met de buren'. daar zou de zware hartpatient, na zijn vijfvoudige bypass, pas echt iets aan hebben gehad. al kwamen de luxaflex ook goed van pas. "we willen je heel graag een hart onder de riem steken" deed hij het maar, deze winkelier in 'bonje met de buren'. daar zou de zware hartpatient, na zijn vijfvoudige bypass, pas echt iets aan hebben gehad. al kwamen de luxaflex ook goed van pas.
20-04-2010
"bij de dvd-opnamen moest hij trap op trap af, uren wachten... ik dacht houdt hij dat wel vol? maar hij heeft het lichaam van een jonge god! hij kan nog jaren mee..." aldus voorzitter jan slagter. pas 72 en in de bloei van zijn leven, marco bakker is het ideale boegbeeld voor omroep max! "bij de dvd-opnamen moest hij trap op trap af, uren wachten... ik dacht houdt hij dat wel vol? maar hij heeft het lichaam van een jonge god! hij kan nog jaren mee..." aldus voorzitter jan slagter. pas 72 en in de bloei van zijn leven, marco bakker is het ideale boegbeeld voor omroep max!
20-04-2010
het zag er echt uit alsof 'pauw & witteman'(vara) elkaar hadden gemist. best aandoenlijk. het zag er echt uit alsof 'pauw & witteman'(vara) elkaar hadden gemist. best aandoenlijk.
17-04-2010
als jurylid bij 'move like michael jackson'(sbs6) moest germaine jackson soms klappen en lachen. en dat was best spannend, maar het ging goed: geen barsten of scheurtjes. vakwerk! als jurylid bij 'move like michael jackson'(sbs6) moest germaine jackson soms klappen en lachen. en dat was best spannend, maar het ging goed: geen barsten of scheurtjes. vakwerk!
15-04-2010
de ene psychiater noemt het een waan, de ander een hallucinatie. hoe dan ook: er zijn behandelingen voor. de ene psychiater noemt het een waan, de ander een hallucinatie. hoe dan ook: er zijn behandelingen voor.
14-04-2010
'frans duits: leef je droom'(rtl4) is een programma waarin af en toe ook de diepte wordt gezocht. 'frans duits: leef je droom'(rtl4) is een programma waarin af en toe ook de diepte wordt gezocht.
12-04-2010
"zij ontving haar schoonheid zoals je een mooie zomerse dag ontvangt..." wat martin simek precies bedoelt in 'droomhuis gezocht'(max) als hij vertelt over zijn jeugdliefde, is niet helemaal duidelijk. de armgebaren en de overslaande stem doen vermoeden dat ze knap was. .... of dat het geen water is, in dat glas. "zij ontving haar schoonheid zoals je een mooie zomerse dag ontvangt..." wat martin simek precies bedoelt in 'droomhuis gezocht'(max) als hij vertelt over zijn jeugdliefde, is niet helemaal duidelijk. de armgebaren en de overslaande stem doen vermoeden dat ze knap was. .... of dat het geen water is, in dat glas.
10-04-2010
dat pierre wind en jack van gelder kaal zijn is iets waar je eigenlijk nooit zo bij stil staat. normaliter. dat pierre wind en jack van gelder kaal zijn is iets waar je eigenlijk nooit zo bij stil staat. normaliter.
08-04-2010
"ooooo.... ik weet niet welke ik het lekkerste vind!" voor wie niet genoeg zorgen heeft: probeer het eens met een pak vruchtenhagel. "ooooo.... ik weet niet welke ik het lekkerste vind!" voor wie niet genoeg zorgen heeft: probeer het eens met een pak vruchtenhagel.
07-04-2010
"voor geen enkele speler. maar wel voor de trainer... " aldus edwin van der sar, vooraf, op de vraag voor welke speler van bayern munchen hij bang was. een terechte angst, voortkomend uit diep respect. een al even terecht respect. "voor geen enkele speler. maar wel voor de trainer... " aldus edwin van der sar, vooraf, op de vraag voor welke speler van bayern munchen hij bang was. een terechte angst, voortkomend uit diep respect. een al even terecht respect.
06-04-2010
"het hele ecologische systeem gaat ten onder! en al mijn ramen zitten onder." in 'de rijdende rechter'(ncrv) klagen thea en bennie buurman henk aan, die dagelijks pal voor de deur reigers staat te voeren. met als gevolg dat er nu steeds 16 hongerige reigers in hun voortuin staan. en dat vindt bennie eng. thea vindt het vooral vies. plus dat het dus slecht is voor het milieu... "het hele ecologische systeem gaat ten onder! en al mijn ramen zitten onder." in 'de rijdende rechter'(ncrv) klagen thea en bennie buurman henk aan, die dagelijks pal voor de deur reigers staat te voeren. met als gevolg dat er nu steeds 16 hongerige reigers in hun voortuin staan. en dat vindt bennie eng. thea vindt het vooral vies. plus dat het dus slecht is voor het milieu...
06-04-2010
bij 'pauw & witteman'(vara/nps) zat de 11-jarige david, die het syndroom van asperger heeft en een boek schreef over zijn alter ego kobus, die heel erg slim is, maar bijvoorbeeld niet zijn veters kan strikken. bijzonder jongetje. bij 'pauw & witteman'(vara/nps) zat de 11-jarige david, die het syndroom van asperger heeft en een boek schreef over zijn alter ego kobus, die heel erg slim is, maar bijvoorbeeld niet zijn veters kan strikken. bijzonder jongetje.
05-04-2010
in 'running in heels'(rtl5) legt roberto cavalli uit waarom hij, jaar in jaar uit, steeds weer opnieuw met panterprintjes aan komt zetten. dat we niet denken dat hij niks anders weet te verzinnen... in 'running in heels'(rtl5) legt roberto cavalli uit waarom hij, jaar in jaar uit, steeds weer opnieuw met panterprintjes aan komt zetten. dat we niet denken dat hij niks anders weet te verzinnen...
03-04-2010
"voor wie eens wat anders wil zijn er genoeg originele eierrecepten!" met deze gastronomische tip van 'hart van nederland'(sbs6) gaan we goedgemutst de paasdagen in. "voor wie eens wat anders wil zijn er genoeg originele eierrecepten!" met deze gastronomische tip van 'hart van nederland'(sbs6) gaan we goedgemutst de paasdagen in.
02-04-2010
zeg maar gerust overbelicht. zeg maar gerust overbelicht.
01-04-2010
"voor het eerst in hun leven zullen ze een andere boomman ontmoeten" een boomman is iemand met zoveel bruine wratten op zijn lijf, dat de huid op boomschors gaat lijken. toepasselijke naam dus. net als 'schockdoc'(rtl5). "voor het eerst in hun leven zullen ze een andere boomman ontmoeten" een boomman is iemand met zoveel bruine wratten op zijn lijf, dat de huid op boomschors gaat lijken. toepasselijke naam dus. net als 'schockdoc'(rtl5).
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • juni 2024
 • mei 2024
 • april 2024
 • maart 2024
 • maart 2024
 • februari 2024
 • januari 2024
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn