de tv van willemijn


26-02-2009
het nadeel van verhuizen is dat je een tijd lang zoveel kwijt bent. het voordeel van verhuizen is dat je na lange tijd weer zoveel terugvindt. at5 bijvoorbeeld.
22-02-2009
wat bestaan er toch nog veel misvattingen over vlees. over 'jesus camp'(vpro) waarschijnlijk veel minder: een prachtige documentaire... in alle opzichten.
19-02-2009
na 'fiorentina-ajax'(nos) worden de ajacieden door hun gastheren gefeliciteerd met de overwinning. en van tevoren was er italiaans applaus voor marco van basten. wat is het toch een prachtig land.
17-02-2009
laat die kaas maar zitten hoor.
16-02-2009
little britain? draadstaal? nee.... 'jambers'(rtl7) natuurlijk! de oerbron aller absurde programma's. respect!
16-02-2009
"we zijn nu op de markt en we gaan uitzoeken hoe de mensen denken over hun president" jammer dat de vpro ons zo verwend heeft met louis theroux en adriaan van dis, nu valt 'van moskou tot magadan'(vpro) toch een beetje tegen. maar... rusland is fascinerend en de beelden zijn prachtig.
15-02-2009
"je moet je niet zo door ernie onder laten sneeuwen!" nadat ze eerst bassie, de brilsmurf en spongebob aan de telefoon had gehad, ging dan toch haar wens in vervulling: een gesprek met haar grote held bert! waar anders dan in 'mooiweerdeleeuw'?
14-02-2009
en iedereen zich maar druk maken over het haar van matthijs...!
12-02-2009
nee maar, dat is fijn. ineens, 's avonds laat op ned2.. tussen al het waan-van-de-dag-geleuter op 1 en 3: 'nps klassiek'.
11-02-2009
"ik rommel ook graag met mijn vrouw, maar ik zal nooit een topgynaecoloog worden." aldus verkoopgoeroe egbert hennen over het verschil tussen een amateur en een professional. als we al iets leren van 'topverkopers'(kro) dan is het wel dat fijnzinnigheid er niet toe doet.
10-02-2009
veel katholieken in 'het journaal'(nos) vandaag de dag. en veel wederzijdse beledigingen ook. of zijn het complimenten?
09-02-2009
"mijn kwetsbaarheid is mijn kracht." het leverde in elk geval een geslaagde '24 uur met.. '(vpro) op. maar is de kracht van paul de leeuw niet juist zijn intimiderend grote talent en dito persoonlijkheid?
08-02-2009
"kijk daar zit de camera...! hihihihi... je bent erin gestonken....hihihihihi!" de enige reden om het nieuwe 'bananasplit'(tros) uit te blijven kijken, was de hoop dat aan het eind ralf inbar zou verschijnen, en dat dan zou blijken dat het allemaal een grap was geweest. maar helaas, ralf is echt dood. en bananasplit dus ook.
07-02-2009
"17 mei is de dag: dan gaan we weer naar de kuip! ik heb al een optie op 5 bussen genomen.." heerenveen gaat naar de bekerfinale, de gebroeders anker zijn heel zeker van hun zaak!
05-02-2009
"de sonnebloem sorgt al sestig jaar voor sieken..!" alsof je in een aflevering van 't vrije schaep' bent beland. sapperiosia!
04-02-2009
nuttig lesje uit 'jouw vrouw, mijn vrouw'(rtl4): doe geen goocheltrucs tijdens een sollicitatiegesprek.
03-02-2009
en weer blijken de heren er met hun diagnose lelijk naast te zitten. 'how mad are you?'(canvas): drie psychiaters moeten raden wie van de tien mensen die ze vijf dagen observeren een psychische stoornis hebben. en dat is dus moeilijker dan ze dachten. tot grote vreugde van de 'gestoorden'. en de kijker.
01-02-2009
"dit verwacht je niet bij de graafschap! wat een dwaas!" verontwaardiging in 'studio sport'(nos) over de bodycheck van een boze fan tegen de grensrechter. later in 'studio voetbal'(nos) werd er toch ook wel om gegniffeld. "..maar het kan natuurlijk niet he!"
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


zoeken bij willemijn
het adres van willemijn