de tv van willemijn


31-01-2009
"sorry, maar normaal komt nu mama en die zegt: zo, nu gaan we soep eten" 'heerlijk eerlijk heertje'' (vpro) is na vier afleveringen een onnavolgbaar programma geworden. en dat vinden zowel de fans als alle afhakers. "sorry, maar normaal komt nu mama en die zegt: zo, nu gaan we soep eten" 'heerlijk eerlijk heertje'' (vpro) is na vier afleveringen een onnavolgbaar programma geworden. en dat vinden zowel de fans als alle afhakers.
29-01-2009
altijd leuk om te zien wat er van 'het mooiste meisje van de klas'(tros) is blijven hangen. altijd leuk om te zien wat er van 'het mooiste meisje van de klas'(tros) is blijven hangen.
27-01-2009
beetje flauw van de first lady. alle kinderen willen toch graag popster worden? beetje flauw van de first lady. alle kinderen willen toch graag popster worden?
26-01-2009
"veel groentjes gegeten.." alles heeft sayid er aan gedaan, en toch heeft hij nu ook de griep. maar wat blijkt: het is ook fijn! want iedereen heeft griep, en iedereen praat erover, en mensen zegt 'gezondheid' als hij moet niezen. sayid is grappig en ontroerend, en een van de helden van 'draadstaal'(vpro). "veel groentjes gegeten.." alles heeft sayid er aan gedaan, en toch heeft hij nu ook de griep. maar wat blijkt: het is ook fijn! want iedereen heeft griep, en iedereen praat erover, en mensen zegt 'gezondheid' als hij moet niezen. sayid is grappig en ontroerend, en een van de helden van 'draadstaal'(vpro).
25-01-2009
"ik ben zo blij dat ik binnen nu en een jaar niet meer 'the hairy ape' zal zijn!!" halina reijn jubelt het uit in 'gewoon mooier'(rtl4) nadat ze in een chique privekliniek een laserbehandeling heeft ondergaan die haar van haar behaarde benen af gaat helpen. een verrassende rol van deze vakvrouw, en heel overtuigend ook. "ik ben zo blij dat ik binnen nu en een jaar niet meer 'the hairy ape' zal zijn!!" halina reijn jubelt het uit in 'gewoon mooier'(rtl4) nadat ze in een chique privekliniek een laserbehandeling heeft ondergaan die haar van haar behaarde benen af gaat helpen. een verrassende rol van deze vakvrouw, en heel overtuigend ook.
25-01-2009
soms is 1 + 1 meer dan 2. vanavond bijvoorbeeld in 'qi'(vara), waar claudia de breij en thomas van luyn een team vormden. soms is 1 + 1 meer dan 2. vanavond bijvoorbeeld in 'qi'(vara), waar claudia de breij en thomas van luyn een team vormden.
23-01-2009
"ouders moeten goed op hun kinderen letten. en ouders moeten goed letten op degenen aan wie ze hun kinderen toevertrouwen. en die moeten goed op de kinderen letten." zinloos geweld in een creche, gevolgd door zinloos geleuter in een zinloos actualiteitenprogramma. gelukkig ook goed nieuws vanavond: jonathan ross is terug! met oprechte spijt, indrukwekkende excuses, geweldige gasten en zijn onnavolgbare zelf.. "ouders moeten goed op hun kinderen letten. en ouders moeten goed letten op degenen aan wie ze hun kinderen toevertrouwen. en die moeten goed op de kinderen letten." zinloos geweld in een creche, gevolgd door zinloos geleuter in een zinloos actualiteitenprogramma. gelukkig ook goed nieuws vanavond: jonathan ross is terug! met oprechte spijt, indrukwekkende excuses, geweldige gasten en zijn onnavolgbare zelf..
22-01-2009
sfeerreportages behoren toch echt tot de sterkere kanten van het 'rtl nieuws'. sfeerreportages behoren toch echt tot de sterkere kanten van het 'rtl nieuws'.
22-01-2009
als je van het songfestival houdt mag je volgens sommigen niks zeggen over kunst met een grote k. onzin, cornald maas weet waarover hij praat. bovendien praten zijn gasten graag tegen hem. en dus is 'opium'(avro) een leuk en interessant kunstprogramma. als je van het songfestival houdt mag je volgens sommigen niks zeggen over kunst met een grote k. onzin, cornald maas weet waarover hij praat. bovendien praten zijn gasten graag tegen hem. en dus is 'opium'(avro) een leuk en interessant kunstprogramma.
20-01-2009
zo. en nu stap twee. zo. en nu stap twee.
18-01-2009
"yes we.. eh, hope.." en dan is hij nog niet eens echt begonnen. "yes we.. eh, hope.." en dan is hij nog niet eens echt begonnen.
17-01-2009
'louis theroux'(vpro)doet het niet voor zijn lol, meerijden met de politie van philadelphia. toch doet hij het. want al is hij bang, hij is ook onverschrokken. en dat levert mooie tv op. 'louis theroux'(vpro)doet het niet voor zijn lol, meerijden met de politie van philadelphia. toch doet hij het. want al is hij bang, hij is ook onverschrokken. en dat levert mooie tv op.
17-01-2009
rob kamphues ketende zich in 'boulevard'(rtl4) vast aan albert verlinde. en je wist ineens niet meer met wie je medelijden moest hebben. rob kamphues ketende zich in 'boulevard'(rtl4) vast aan albert verlinde. en je wist ineens niet meer met wie je medelijden moest hebben.
12-01-2009
ja, dat was even jammer.. gelukkig weet george w. bush hoe hij met teleurstellingen om moet gaan. ja, dat was even jammer.. gelukkig weet george w. bush hoe hij met teleurstellingen om moet gaan.
11-01-2009
"het zou beter zijn als ik niet meer met kinderen werkte. maar ja, het komt op me af. en ik ben labiel." voor wie het nog niet koud genoeg had: in 'zembla'(vara/nps) het verhaal van clown harry, pedofiel, die al jaren ongestoord zijn gang gaat, mede dankzij subsisies.. voor zijn projecten met kinderen. "het zou beter zijn als ik niet meer met kinderen werkte. maar ja, het komt op me af. en ik ben labiel." voor wie het nog niet koud genoeg had: in 'zembla'(vara/nps) het verhaal van clown harry, pedofiel, die al jaren ongestoord zijn gang gaat, mede dankzij subsisies.. voor zijn projecten met kinderen.
09-01-2009
aan tafel bij 'pauw & witteman'(nps/vara) vanavond dick grijpink van tca en diederick weesie van geenstijl.nl; de een schreef een boek, de ander gaat een publieke omroep beginnen. het wordt stil op straat. aan tafel bij 'pauw & witteman'(nps/vara) vanavond dick grijpink van tca en diederick weesie van geenstijl.nl; de een schreef een boek, de ander gaat een publieke omroep beginnen. het wordt stil op straat.
08-01-2009
zou je dat ook ergens anders ter wereld kunnen studeren? zou je dat ook ergens anders ter wereld kunnen studeren?
07-01-2009
je wil het liever niet denken, maar zou er een causaal verband zijn? hoe dan ook, het is altijd weer smullen bij 'oorlog in de keuken'(rtl4) je wil het liever niet denken, maar zou er een causaal verband zijn? hoe dan ook, het is altijd weer smullen bij 'oorlog in de keuken'(rtl4)
06-01-2009
als davey schoorvoetend bekent misschien wel behoefte te hebben aan aandacht, springt ineens uit het niets een hondje op zijn schoot. een mooi moment in de ontroerende serie 'family matters'(ncrv). over lastige pubers in probleemgezinnen, of: over de onmacht van mensen om van elkaar te houden. als davey schoorvoetend bekent misschien wel behoefte te hebben aan aandacht, springt ineens uit het niets een hondje op zijn schoot. een mooi moment in de ontroerende serie 'family matters'(ncrv). over lastige pubers in probleemgezinnen, of: over de onmacht van mensen om van elkaar te houden.
04-01-2009
"ik vind het hier leuk! leuker dan de jimmy woo.. sorry jim! hahahaha!" de 'secret millionaire'(rtl4) vermaakt zich prima in de rotterdamse achterstandswijk. wie maakt dat nou mee? een week tussen het schorriemorrie, en aan het eind een paar checks uitschrijven. toppie! "ik vind het hier leuk! leuker dan de jimmy woo.. sorry jim! hahahaha!" de 'secret millionaire'(rtl4) vermaakt zich prima in de rotterdamse achterstandswijk. wie maakt dat nou mee? een week tussen het schorriemorrie, en aan het eind een paar checks uitschrijven. toppie!
03-01-2009
van een comedy over een bakkerij kan je natuurlijk verwachten dat er af en toe een taart sneuvelt. wat dat betreft voldoet 'gebak van krul'(vara) aan de verwachtingen. en verder eigenlijk ook wel. van een comedy over een bakkerij kan je natuurlijk verwachten dat er af en toe een taart sneuvelt. wat dat betreft voldoet 'gebak van krul'(vara) aan de verwachtingen. en verder eigenlijk ook wel.
03-01-2009
een avondje scrabble bij jan keizer thuis dreigt uit de hand te lopen, wanneer jan een woord legt wat de dames niet kennen. jan doet nog even alsof hij het opzoekt, maar haalt het dan schielijk weg. jammer van de drie keer letterwaarde! wel leuk voor de kijkers van 'palingsoap'(tros).. een avondje scrabble bij jan keizer thuis dreigt uit de hand te lopen, wanneer jan een woord legt wat de dames niet kennen. jan doet nog even alsof hij het opzoekt, maar haalt het dan schielijk weg. jammer van de drie keer letterwaarde! wel leuk voor de kijkers van 'palingsoap'(tros)..
02-01-2009
het zal ongetwijfeld goed bedoeld zijn, maar dit is wat je van een weerman toch liever niet wilt horen. het zal ongetwijfeld goed bedoeld zijn, maar dit is wat je van een weerman toch liever niet wilt horen.
01-01-2009
tv-presentatoren die intellectueel en cultureel onderlegd willen overkomen, rijden in oude auto's. leo blokhuis stapte voor 'top2000'(nps) in een fiat 500, met angstaanjagende beelden tot gevolg.. tv-presentatoren die intellectueel en cultureel onderlegd willen overkomen, rijden in oude auto's. leo blokhuis stapte voor 'top2000'(nps) in een fiat 500, met angstaanjagende beelden tot gevolg..
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • juni 2024
 • mei 2024
 • april 2024
 • maart 2024
 • maart 2024
 • februari 2024
 • januari 2024
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn