de tv van willemijn


30-04-2009
hoezee! hoezee! hoezo..?
28-04-2009
in 'simek, voor de verandering'(eo) zingt sharon kips onvoorbereid een spritual, op verzoek van martin. een heel begrijpelijk verzoek van martin, nu hoeft ie tenminste even niet over het geloof te praten... en dat is een verademing. voor iedereen.
26-04-2009
marco van basten en hugo borst spraken bij 'studio voetbal'(nos) alleen dezelfde lichaamstaal.
25-04-2009
er is natuurlijk meer op iran aan te merken. maar de misstand waar 'offside'(human) over gaat, valt toch wel in de categorie zware mishandeling.
24-04-2009
de man in de straat blijkt onze europese vertegenwoordigers niet te (her)kennen! jaja, 'het journaal'(nos) komt altijd weer met spectaculaire onthullingen.
22-04-2009
"we zijn op zoek naar dat ene ultieme medicijn, we hebben geld nodig" even denk je: donder op man, het hoeft al niet meer... maar martin bril was natuurlijk niet de enige. of taxi piet.
21-04-2009
als je geen afscheid kan nemen van je huisdier, kan je hem na zijn dood altijd nog laten opzetten. heb je niet de verplichtingen, maar wel de gezelligheid!
19-04-2009
"mijn vriendin heeft veel weense ballen gehad.." gelukkig voor camiel eurlings heeft ze uiteindelijk toch voor een nederlandse bal gekozen. az is kampioen. louis van gaal is kampioen. r.e.s.p.e.c.t.!
18-04-2009
eigenlijk moet je 'holland's got talent'(sbs6) in je pyjama kijken. met gekamde natte haartjes. het ultieme ouderwetse zaterdagavondgevoel!
16-04-2009
bedoelt de astronoom nou dat hij de halve nacht verspilt met waken... of juist met slapen?
15-04-2009
het zou leuk zijn als 'het journaal'(nos) deze chinese vrouwen na hun veertigste nog eens interviewt.
14-04-2009
"ach wat maakt het uit, iedereen denkt toch al dat ik aan de coke ben..." en hup, daar ging de cocaine! net gescoord bij een brommerkoeriertje op de zuidas... in 'bij ons in de pc'(kro) speelde jort dit keer voor misdaadverslaggever, maar vond het allemaal zo spannend, dat je je afvroeg waarom hij in godsnaam een witte broek had aangetrokken.
13-04-2009
of hij dat liedje zelf had geschreven, vroeg de beauty, nadat de nerd voor haar een aria had gezongen. ontroering en verbijstering blijven elkaar afwisselen bij het kijken naar 'the beauty and the nerd'(rtl5).
12-04-2009
de extreem doorgetrainde bodybuildsters uit 'louis theroux's weird weekends'(vpro) waren heel eng. bijna net zo eng als hun bewonderaars.
10-04-2009
"je bent gewoon een hartstikke leuke goser..!" in 'down met johnny'(veronica) zien we hoe warm en oprecht johnny de mol omgaat met mensen met het syndroom van down. een programma dat afrekent met bepaalde vooroordelen. zeker over johnny.
09-04-2009
"en als moeder en de kinderen meegaan, dan kunnen ze hier binnen op het terras wat drinken" een kunstmatig aangelegde rivier, deels overdekt, waar de visser terecht kan met het hele gezin. je ziet het voor je: "ik ben weg schat...ik ga vissen" "oh wacht, we gaan mee!"
07-04-2009
in 'snip 'n tuck'(the zone) een plastisch chirurg die in zijn vrije tijd de scalpel inruilt voor een beitel. het heeft iets verontrustends. in 'shownieuws'(sbs6) het heuglijke nieuws dat het tussen thomas berge en marga weer dik aan is!
06-04-2009
rene froger is altijd te laat. en als hij er is, gaat hij zitten poepen. gelukkig vermaken de andere twee 'toppers op weg naar moskou'(tros) zich intussen prima. goed dat de publieke omroep dit uitzendt.
05-04-2009
in 'de reunie'(kro) vanavond alle presentatoren van het jarige (en dat zullen we weten ook) studio sport. beetje jammer dat rob kamphues in die 50 jaar niet zo vaak heeft gekeken. maar gelukkig waren er naamkaartjes opgehangen, zo kon hij onze helden toch nog een beetje uit elkaar houden.
04-04-2009
"hij doet er maar mee wat hij wil, maar ik ga niet naar markelo. punt uit. nee, ik doe het niet! hij heeft de bal gekaatst nu kan hij hem terug verwachten. afgelopen." marga maakt het uit met thomas berge, die haar weer eens voor joker bij het hek heeft laten staan. 'fans!'(sbs6) hoeven niet alles te pikken!
02-04-2009
"de hongaarse equipe nam met schijnbaar gemak de hindernis in het zand" 'nostalgie net' heeft ook een eigen tv-gids! voor slechts 7,50 ben je een heel jaar helemaal bij de tijd.
01-04-2009
heel even dreigde 'ruby wax goes dutch'(net5) toch nog een klein beetje spannend te worden. maar katja zei geen 'kike', en dat wist ruby wel, en het kon haar eigenlijk toch allemaal niks schelen.
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


zoeken bij willemijn
het adres van willemijn