de tv van willemijn


31-03-2008
het heeft even geduurd, maar bij 'het gesprek' beseft men nu dan eindelijk dat het oog ook wat wil. het heeft even geduurd, maar bij 'het gesprek' beseft men nu dan eindelijk dat het oog ook wat wil.
30-03-2008
de italiaanse bouwvakker begrijpt het niet. maar onze piet ziet, dankzij de italiaanse werklui, die zo hun eigen manier van slopen hebben, met de buitenmuur ook zijn 'italiaanse droom'(kro) in duigen vallen. "als het zo mot dan gaan ik naar huis..." de italiaanse bouwvakker begrijpt het niet. maar onze piet ziet, dankzij de italiaanse werklui, die zo hun eigen manier van slopen hebben, met de buitenmuur ook zijn 'italiaanse droom'(kro) in duigen vallen. "als het zo mot dan gaan ik naar huis..."
30-03-2008
"kvinnutgewoonieleukhier" de familie de leeuw uit dordrecht is nog maar net in mali geariveerd, en nu al is duidelijk dat dochter denevey het grootste probleem zal gaan worden tijdens hun drie weken 'groeten uit de rimboe'(sbs6). vergeleken met deze pruilende oorwurm zijn de hitte, het vuil, de vliegen en het vieze eten een feestje. "kvinnutgewoonieleukhier" de familie de leeuw uit dordrecht is nog maar net in mali geariveerd, en nu al is duidelijk dat dochter denevey het grootste probleem zal gaan worden tijdens hun drie weken 'groeten uit de rimboe'(sbs6). vergeleken met deze pruilende oorwurm zijn de hitte, het vuil, de vliegen en het vieze eten een feestje.
27-03-2008
en nu maar hopen dat geen nieuws inderdaad goed nieuws is. en nu maar hopen dat geen nieuws inderdaad goed nieuws is.
25-03-2008
"recht op zijn kop raken, dat is het beste. dan kan je een dubbele take-out spelen op die twee gele." en zo zit je, met dank aan 'eurosport', ineens geboeid naar het wk curling voor dames te kijken. leuk. "recht op zijn kop raken, dat is het beste. dan kan je een dubbele take-out spelen op die twee gele." en zo zit je, met dank aan 'eurosport', ineens geboeid naar het wk curling voor dames te kijken. leuk.
24-03-2008
werkt deze man voor de koningin? bij de nederlandse bank? voor de geheime dienst? nee, hij ontwerpt de figuurtjes voor de kindersurprise eieren. de verzamelaars van deze onooglijke poppetjes zijn echter zo fanatiek, dat het, om zijn baan te behouden (en voor zijn eigen veiligheid...), beter is dat niet bekend wordt wie hij is. totale gekte in 'holland doc: een bitterzoete verleiding'(nps). werkt deze man voor de koningin? bij de nederlandse bank? voor de geheime dienst? nee, hij ontwerpt de figuurtjes voor de kindersurprise eieren. de verzamelaars van deze onooglijke poppetjes zijn echter zo fanatiek, dat het, om zijn baan te behouden (en voor zijn eigen veiligheid...), beter is dat niet bekend wordt wie hij is. totale gekte in 'holland doc: een bitterzoete verleiding'(nps).
21-03-2008
zo, nu hebben we wel weer genoeg mattheus-passie gezien. je krijgt zowaar trek in een meubelboulevard... zo, nu hebben we wel weer genoeg mattheus-passie gezien. je krijgt zowaar trek in een meubelboulevard...
20-03-2008
maar het ging steeds weer mis. en dus zit mary carey nu, samen met zeven andere sterren, in de kliniek van dr.drew, om af te kicken. of is het een laatste poging om in de picture te komen? hoe dan ook, 'celebrity rehab'(rtl5) is om te smullen. maar het ging steeds weer mis. en dus zit mary carey nu, samen met zeven andere sterren, in de kliniek van dr.drew, om af te kicken. of is het een laatste poging om in de picture te komen? hoe dan ook, 'celebrity rehab'(rtl5) is om te smullen.
20-03-2008
geen dutch bloggie kunst/cultuur voor de tv van willemijn... die ging naar 'moois' (www.mooismagazine.nl), dat ook nog tot beste weblog werd gekroond. gefeliciteerd! geen dutch bloggie kunst/cultuur voor de tv van willemijn... die ging naar 'moois' (www.mooismagazine.nl), dat ook nog tot beste weblog werd gekroond. gefeliciteerd!
18-03-2008
"ik ben lastig gevallen en bedreigd door aanhangers van de heer maurice de h." de klusjesman uit de deventer moordzaak deed bij 'pauw&witteman'(vara/nps) erg zijn best om keurig over te komen. hmmm... wat moeten we daar nu weer van denken? "ik ben lastig gevallen en bedreigd door aanhangers van de heer maurice de h." de klusjesman uit de deventer moordzaak deed bij 'pauw&witteman'(vara/nps) erg zijn best om keurig over te komen. hmmm... wat moeten we daar nu weer van denken?
17-03-2008
in 'hart van nederland'(sbs6) vertelt annette endeman van 'burger belang' in hellendoorn dat ze ziek wordt van de nieuwe raadszaal. reden waarom de zaal, die 27 miljoen kostte, nu al een jaar leegstaat. tijd voor annette om haar partij eens een andere naam te gaan geven? in 'hart van nederland'(sbs6) vertelt annette endeman van 'burger belang' in hellendoorn dat ze ziek wordt van de nieuwe raadszaal. reden waarom de zaal, die 27 miljoen kostte, nu al een jaar leegstaat. tijd voor annette om haar partij eens een andere naam te gaan geven?
16-03-2008
er werd een penispiercing gezet, dus was de cameraploeg van 'de spuiten en slikken test'(bnn) erbij. dat wil zeggen, de helft van de ploeg... de andere helft, de geluidsman namelijk, viel flauw. er werd een penispiercing gezet, dus was de cameraploeg van 'de spuiten en slikken test'(bnn) erbij. dat wil zeggen, de helft van de ploeg... de andere helft, de geluidsman namelijk, viel flauw.
15-03-2008
ja lieve mensen, en toen was er alweer een jaar voorbij! wat vliegt de tijd..., als je tv kijkt. (wist u al dat de tv van willemijn is genomineerd voor een dutch bloggie? categorie kunst & cultuur! http://www.dutchbloggies.nl/pivot/entry.php?id=291&w=2007_dutch_bloggies) ja lieve mensen, en toen was er alweer een jaar voorbij! wat vliegt de tijd..., als je tv kijkt. (wist u al dat de tv van willemijn is genomineerd voor een dutch bloggie? categorie kunst & cultuur! http://www.dutchbloggies.nl/pivot/entry.php?id=291&w=2007_dutch_bloggies)
15-03-2008
de kijker die laat op de vrijdagavond nog tv wil kijken maar geen zin heeft in sex, kan gelukkig bij 'johannes b. kerner'(zdf) terecht voor lekker eten. slaap je ook prima op. de kijker die laat op de vrijdagavond nog tv wil kijken maar geen zin heeft in sex, kan gelukkig bij 'johannes b. kerner'(zdf) terecht voor lekker eten. slaap je ook prima op.
13-03-2008
volgens de platenmaatschappij kan je niet om 'goedemorgen nederland'(kro) heen. dus daar sta je dan als racoon, voor dag en dauw, in de keuken van sven kockelmann, die een slokje van zijn koffie neemt, en er eens lekker voor gaat zitten, je nieuwste megahit te performen. volgens de platenmaatschappij kan je niet om 'goedemorgen nederland'(kro) heen. dus daar sta je dan als racoon, voor dag en dauw, in de keuken van sven kockelmann, die een slokje van zijn koffie neemt, en er eens lekker voor gaat zitten, je nieuwste megahit te performen.
11-03-2008
"zusje!" "zus.. zal je bedoelen" of hoe in een mini-dialoog een hele casus uit 'het familidiner'(eo) kort en bondig is samengevat. "zusje!" "zus.. zal je bedoelen" of hoe in een mini-dialoog een hele casus uit 'het familidiner'(eo) kort en bondig is samengevat.
10-03-2008
"bovendien was het de wens van de kijker dat de voetbalrechten terug zouden keren bij de nos" wat zijn het toch een schatten, daar bij de eredivisie cv! altijd eerst aan anderen denken... hoe dan ook, eind goed al goed. "bovendien was het de wens van de kijker dat de voetbalrechten terug zouden keren bij de nos" wat zijn het toch een schatten, daar bij de eredivisie cv! altijd eerst aan anderen denken... hoe dan ook, eind goed al goed.
09-03-2008
meteen over de grens dient zich het eerste probleem al aan: wel of geen melk in de espresso? je vraagt je af waarom piet en tonny zich in godsnaam hebben opgegeven voor 'de italiaanse droom'(kro). een goede reden om te gaan kijken, maar dat was de hele eerste aflevering eigenlijk wel. meteen over de grens dient zich het eerste probleem al aan: wel of geen melk in de espresso? je vraagt je af waarom piet en tonny zich in godsnaam hebben opgegeven voor 'de italiaanse droom'(kro). een goede reden om te gaan kijken, maar dat was de hele eerste aflevering eigenlijk wel.
08-03-2008
met hun deelname aan 'de 100: het huwelijk'(ncrv) willen andre en coos "een bijdrage leveren aan de multiculturele samenleving". we zijn benieuwd. met hun deelname aan 'de 100: het huwelijk'(ncrv) willen andre en coos "een bijdrage leveren aan de multiculturele samenleving". we zijn benieuwd.
06-03-2008
linda genoot echt van haar optreden in 'tussen de oren'(net5). fijn om haar zo eh... ontspannen te zien. linda genoot echt van haar optreden in 'tussen de oren'(net5). fijn om haar zo eh... ontspannen te zien.
05-03-2008
het is natuurlijk vreselijk dat beth holloway haar dochter heeft verloren, maar bij jensen'(rtl5) bleek dat ze er in elk geval wel drie geweldige vrienden voor heeft teruggekregen. het is natuurlijk vreselijk dat beth holloway haar dochter heeft verloren, maar bij jensen'(rtl5) bleek dat ze er in elk geval wel drie geweldige vrienden voor heeft teruggekregen.
03-03-2008
toen tyra met deze kangoeroe aan de riem kwam melden dat de dames van 'america's next topmodel' (rtl4) naar australie mochten, barstte er een hysterisch gegil los. het fashion victim zelf behield zijn waardigheid. toen tyra met deze kangoeroe aan de riem kwam melden dat de dames van 'america's next topmodel' (rtl4) naar australie mochten, barstte er een hysterisch gegil los. het fashion victim zelf behield zijn waardigheid.
02-03-2008
uit de boeiende documentaire 'sex met plastic'(sbs6) bleek dat mannen die liever poppen dan echte vrouwen houden, best aardig en welgemanierd kunnen zijn. uit de boeiende documentaire 'sex met plastic'(sbs6) bleek dat mannen die liever poppen dan echte vrouwen houden, best aardig en welgemanierd kunnen zijn.
02-03-2008
"de film van geert wilders mag dan het nieuws van de week zijn, het is niet het gesprek van de dag." en wie heeft er dan gelijk: de man in de straat of de media? of zit er nog iets tussen onverschilligheid en hype in? misschien een niche waar 'het journaal'(nos) zich op zou kunnen richten. "de film van geert wilders mag dan het nieuws van de week zijn, het is niet het gesprek van de dag." en wie heeft er dan gelijk: de man in de straat of de media? of zit er nog iets tussen onverschilligheid en hype in? misschien een niche waar 'het journaal'(nos) zich op zou kunnen richten.
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • juni 2024
 • mei 2024
 • april 2024
 • maart 2024
 • maart 2024
 • februari 2024
 • januari 2024
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn