de tv van willemijn


29-06-2006
ook tot het wk is het nieuws van de val van balkenende II doorgedrongen. ook tot het wk is het nieuws van de val van balkenende II doorgedrongen.
29-06-2006
"mag ik u even corrigeren..." frans weisglas spoedt zich naar ferry mingelen om - voor de zoveelste keer vannacht - te ontkennen dat het overleg over hirsi ali (eh... magan, eh... ali), waar hij bij aanwezig was, een vvd-topberaad was. het was wel top, maar niet vvd. "mag ik u even corrigeren..." frans weisglas spoedt zich naar ferry mingelen om - voor de zoveelste keer vannacht - te ontkennen dat het overleg over hirsi ali (eh... magan, eh... ali), waar hij bij aanwezig was, een vvd-topberaad was. het was wel top, maar niet vvd.
29-06-2006
ferry mingelen kondigt de verlenging aan. helaas eindigde het zonder strafschoppen... (henk gaat intussen vrolijk op de oude voet verder) ferry mingelen kondigt de verlenging aan. helaas eindigde het zonder strafschoppen... (henk gaat intussen vrolijk op de oude voet verder)
27-06-2006
onbegrijpelijk dat joke bruijs niet al veel eerder voor commercials is gevraagd! onbegrijpelijk dat joke bruijs niet al veel eerder voor commercials is gevraagd!
26-06-2006
waarom ze philip freriks het nos journaal niet laten rappen, vroeg de jonge ontwerper, kunstenaar, animator en filmmaker matthijs vlot zich af in `move your ass`(llink). oh oh, die jeugd van tegenwoordig... waarom ze philip freriks het nos journaal niet laten rappen, vroeg de jonge ontwerper, kunstenaar, animator en filmmaker matthijs vlot zich af in `move your ass`(llink). oh oh, die jeugd van tegenwoordig...
25-06-2006
bassie en schippie overleggen op weg naar de kleedkamer welke mop ze daar eens zullen gaan vertellen. (frits had besloten om na de uitschakeling van oranje niet bij de pakken neer te gaan zitten) bassie en schippie overleggen op weg naar de kleedkamer welke mop ze daar eens zullen gaan vertellen. (frits had besloten om na de uitschakeling van oranje niet bij de pakken neer te gaan zitten)
24-06-2006
christine van der horst ontvangt van `the dutch diana ross` een paar "diva shoes" in de ALLERLAATSTE `nachtsuite`(rtl7)! uiteraard was ook de rest van de fine fleur van de nederlandse showbiz aanwezig: ruud benard, hanny veerkamp, saskia en serge, levend kunstwerk fabiola, dario, ze waren er allemaal. (christine liet alle loftuitingen stralend over zich heen komen, pinkte af en toe een traantje weg en vroeg aan elke gast: "weet je nog hoe het was om de allereerste keer in de uitzending te komen?") (voor sommige mensen is het werken achter de schermen niet genoeg. dit is bert van der veer(55)...) christine van der horst ontvangt van `the dutch diana ross` een paar "diva shoes" in de ALLERLAATSTE `nachtsuite`(rtl7)! uiteraard was ook de rest van de fine fleur van de nederlandse showbiz aanwezig: ruud benard, hanny veerkamp, saskia en serge, levend kunstwerk fabiola, dario, ze waren er allemaal. (christine liet alle loftuitingen stralend over zich heen komen, pinkte af en toe een traantje weg en vroeg aan elke gast: "weet je nog hoe het was om de allereerste keer in de uitzending te komen?") (voor sommige mensen is het werken achter de schermen niet genoeg. dit is bert van der veer(55)...)
23-06-2006
in het radboud ziekenhuis verblijft al een hele poos een man van wie niemand weet wie het is en die nog geen woord heeft gezegd. hij is 7 weken bewusteloos op straat gevonden. 7 weken geleden....: was dick advocaat toen al bondscoach van zuid korea? (edsilia rombley treedt op... ) in het radboud ziekenhuis verblijft al een hele poos een man van wie niemand weet wie het is en die nog geen woord heeft gezegd. hij is 7 weken bewusteloos op straat gevonden. 7 weken geleden....: was dick advocaat toen al bondscoach van zuid korea? (edsilia rombley treedt op... )
22-06-2006
gespannen wacht het team van zweden af of de penalty van zuid-korea erin zal gaan. dagelijks blijken 400.000 mensen te kijken naar het `wk lingerie`(veronica). is dat raar? volgens veronica niet, want: "sinds mensenheugenis is het al bekend, mannen houden maar van twee dingen: voetbal en vrouwen. " (duimpjes omhoog: van basten heeft vandaag op de persconferentie naar frits gelachen!) 21 juni 2006 de mooiste dag van hun leven! er zijn nog megawuppen! gespannen wacht het team van zweden af of de penalty van zuid-korea erin zal gaan. dagelijks blijken 400.000 mensen te kijken naar het `wk lingerie`(veronica). is dat raar? volgens veronica niet, want: "sinds mensenheugenis is het al bekend, mannen houden maar van twee dingen: voetbal en vrouwen. " (duimpjes omhoog: van basten heeft vandaag op de persconferentie naar frits gelachen!) 21 juni 2006 de mooiste dag van hun leven! er zijn nog megawuppen!
21-06-2006
(w)update: tip 4: geniet, maar wup met mate.(w)update: tip 4: geniet, maar wup met mate.
20-06-2006
tip1: laat je megawup niet achter in de auto tip 2: doe bij het stoplicht de deuren op slot tip 3: rijdt er alleen met hoge snelheid trots mee rond (en laten we henk niet vergeten...die goeie ouwe henk!) tip1: laat je megawup niet achter in de auto tip 2: doe bij het stoplicht de deuren op slot tip 3: rijdt er alleen met hoge snelheid trots mee rond (en laten we henk niet vergeten...die goeie ouwe henk!)
19-06-2006
chocolademousse uit de blender! lekker, even spijbelen van het wk... (frits weet het even niet meer... heel even maar hoor!) chocolademousse uit de blender! lekker, even spijbelen van het wk... (frits weet het even niet meer... heel even maar hoor!)
18-06-2006
al is het veertig graden, dickie draagt een jasje: die zweetplekken zullen we niet meer te zien krijgen! (ruud van nistelrooij maakte grapjes met frits... en godzijdank voor frits was er een camera bij!) al is het veertig graden, dickie draagt een jasje: die zweetplekken zullen we niet meer te zien krijgen! (ruud van nistelrooij maakte grapjes met frits... en godzijdank voor frits was er een camera bij!)
17-06-2006
gunther netzer, voorheen altijd een groot fan van oranje, moet dit wk helemaal niets van ons hebben... (der gunther is trouwens niet zomaar iemand: "ein technisch brillanter fussballer, gewiefter sportmanager und scharf analysierender tv-kommentator - das alles ist gunter netzer") vrijdag, 16 juni 2006 of er geen ander nieuws is? ja zeker wel... `rtlnieuws`(rtl4) meldde vandaag dat joep pelt, leraar engels op een middelbare school, gekozen heeft voor een carriere als bluesmuzikant. (laat frits maar schuiven!...) p.s. bent u ook verliefd geworden vanavond? (frits vertelde wel drie keer, glimmend van trots, dat het vrijdag harstikke laat was geworden...) gunther netzer, voorheen altijd een groot fan van oranje, moet dit wk helemaal niets van ons hebben... (der gunther is trouwens niet zomaar iemand: "ein technisch brillanter fussballer, gewiefter sportmanager und scharf analysierender tv-kommentator - das alles ist gunter netzer") vrijdag, 16 juni 2006 of er geen ander nieuws is? ja zeker wel... `rtlnieuws`(rtl4) meldde vandaag dat joep pelt, leraar engels op een middelbare school, gekozen heeft voor een carriere als bluesmuzikant. (laat frits maar schuiven!...) p.s. bent u ook verliefd geworden vanavond? (frits vertelde wel drie keer, glimmend van trots, dat het vrijdag harstikke laat was geworden...)
15-06-2006
toen het vlak voor tijd toch nog 1 - 0 werd besloot de zweedse bank om de geplande zelfmoordaanslag tot nader order uit te stellen... (en frits geniet nog steeds met volle teugen!.... ) toen het vlak voor tijd toch nog 1 - 0 werd besloot de zweedse bank om de geplande zelfmoordaanslag tot nader order uit te stellen... (en frits geniet nog steeds met volle teugen!.... )
14-06-2006
frits en henk hebben net ontdekt dat iedereen aan tafel hoopt dat duitsland wint! zij incluis! nou ja! is me dat lachen! (morgen geen frits, dat is bij deze beloofd...) frits en henk hebben net ontdekt dat iedereen aan tafel hoopt dat duitsland wint! zij incluis! nou ja! is me dat lachen! (morgen geen frits, dat is bij deze beloofd...)
13-06-2006
wordt het niet een beetje te gezellig daar in duitsland? is er nog iemand die op de winkel let...? wordt het niet een beetje te gezellig daar in duitsland? is er nog iemand die op de winkel let...?
12-06-2006
frits met een vespa, frits in een heli, die hippe zonnebril.... wat is ie toch lekker jong en snel nog! frits met een vespa, frits in een heli, die hippe zonnebril.... wat is ie toch lekker jong en snel nog!
11-06-2006
onze bank. jan mulder vroeg ons om marco en johnny - "filmsterren!" - eens te vergelijken met de bank van servie en montenegro, of met elke andere bank op het wk... pfff, ja, dan wordt je ineens heel erg hoopvol. onze bank. jan mulder vroeg ons om marco en johnny - "filmsterren!" - eens te vergelijken met de bank van servie en montenegro, of met elke andere bank op het wk... pfff, ja, dan wordt je ineens heel erg hoopvol.
10-06-2006
"als we aangevallen worden verdedigen we ons en dat gaat net zo lang door tot het aanvallen stopt" aldus de marco van basten van het nederlandse team in uruzgan. "als we aangevallen worden verdedigen we ons en dat gaat net zo lang door tot het aanvallen stopt" aldus de marco van basten van het nederlandse team in uruzgan.
09-06-2006
bij ecuador staat de twaalfde man gewoon opgesteld. .....................HET IS BEGONNEN! bij ecuador staat de twaalfde man gewoon opgesteld. .....................HET IS BEGONNEN!
08-06-2006
"uber geil....!!!!!!" in nova een reportage over de duitse punkrockband`tokio hotel`, voor veel beugelbekkies het logische vervolg op `k3`... "uber geil....!!!!!!" in nova een reportage over de duitse punkrockband`tokio hotel`, voor veel beugelbekkies het logische vervolg op `k3`...
07-06-2006
in `studio sportzomer`(nos) schoven vanavond, heel verrassend, de gebroeders dalton aan. in `studio sportzomer`(nos) schoven vanavond, heel verrassend, de gebroeders dalton aan.
06-06-2006
"jullie zijn erg betrokken bij de natuur, bijvoorbeeld het naardermeer waar we nu zitten, maar vinden jullie dat vrouwen aan hun gezicht mogen laten sleutelen?" "je had het net over naaktzwemmen, dat vind je heerlijk, maar hoe is het als je naakt voor de camera staat? is het dan minder fijn, omdat je weet dat heel veel mensen meekijken?" frank awick(at5) heeft zo zijn eigen manier om gevoelige onderwerpen aan te snijden. "jullie zijn erg betrokken bij de natuur, bijvoorbeeld het naardermeer waar we nu zitten, maar vinden jullie dat vrouwen aan hun gezicht mogen laten sleutelen?" "je had het net over naaktzwemmen, dat vind je heerlijk, maar hoe is het als je naakt voor de camera staat? is het dan minder fijn, omdat je weet dat heel veel mensen meekijken?" frank awick(at5) heeft zo zijn eigen manier om gevoelige onderwerpen aan te snijden.
05-06-2006
voor wie nog niet in de juiste stemming was... voor wie nog niet in de juiste stemming was...
04-06-2006
sylvie meis heeft het hartstikke druk. in `wk-vrouwen van oranje`(sbs6) vertelde ze dat ze - naast haar fulltime priveleven - ook nog werkt: soms moet ze namelijk een sieradenshow geven. waar komen al die misverstanden over voetbalvrouwen toch vandaan? sylvie meis heeft het hartstikke druk. in `wk-vrouwen van oranje`(sbs6) vertelde ze dat ze - naast haar fulltime priveleven - ook nog werkt: soms moet ze namelijk een sieradenshow geven. waar komen al die misverstanden over voetbalvrouwen toch vandaan?
03-06-2006
een vogel in de lucht, een vogel in het groen.... in flevoland is altijd wat te doen. een vogel in de lucht, een vogel in het groen.... in flevoland is altijd wat te doen.
02-06-2006
jose hoebee lijkt bevangen door zenuwen vlak voor ze met luv het podium van ahoy bestijgt. of heeft patty, die voor haar loopt, van de zenuwen een klein windje gelaten? jose hoebee lijkt bevangen door zenuwen vlak voor ze met luv het podium van ahoy bestijgt. of heeft patty, die voor haar loopt, van de zenuwen een klein windje gelaten?
01-06-2006
het woord borstbeeld heeft dankzij sharon dijksma weer een geheel nieuwe dimensie gekregen. het woord borstbeeld heeft dankzij sharon dijksma weer een geheel nieuwe dimensie gekregen.
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • juni 2024
 • mei 2024
 • april 2024
 • maart 2024
 • maart 2024
 • februari 2024
 • januari 2024
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn