de tv van willemijn


29-06-2006
ook tot het wk is het nieuws van de val van balkenende II doorgedrongen.
29-06-2006
"mag ik u even corrigeren..." frans weisglas spoedt zich naar ferry mingelen om - voor de zoveelste keer vannacht - te ontkennen dat het overleg over hirsi ali (eh... magan, eh... ali), waar hij bij aanwezig was, een vvd-topberaad was. het was wel top, maar niet vvd.
29-06-2006
ferry mingelen kondigt de verlenging aan. helaas eindigde het zonder strafschoppen... (henk gaat intussen vrolijk op de oude voet verder)
27-06-2006
onbegrijpelijk dat joke bruijs niet al veel eerder voor commercials is gevraagd!
26-06-2006
waarom ze philip freriks het nos journaal niet laten rappen, vroeg de jonge ontwerper, kunstenaar, animator en filmmaker matthijs vlot zich af in `move your ass`(llink). oh oh, die jeugd van tegenwoordig...
25-06-2006
bassie en schippie overleggen op weg naar de kleedkamer welke mop ze daar eens zullen gaan vertellen. (frits had besloten om na de uitschakeling van oranje niet bij de pakken neer te gaan zitten)
24-06-2006
christine van der horst ontvangt van `the dutch diana ross` een paar "diva shoes" in de ALLERLAATSTE `nachtsuite`(rtl7)! uiteraard was ook de rest van de fine fleur van de nederlandse showbiz aanwezig: ruud benard, hanny veerkamp, saskia en serge, levend kunstwerk fabiola, dario, ze waren er allemaal. (christine liet alle loftuitingen stralend over zich heen komen, pinkte af en toe een traantje weg en vroeg aan elke gast: "weet je nog hoe het was om de allereerste keer in de uitzending te komen?") (voor sommige mensen is het werken achter de schermen niet genoeg. dit is bert van der veer(55)...)
23-06-2006
in het radboud ziekenhuis verblijft al een hele poos een man van wie niemand weet wie het is en die nog geen woord heeft gezegd. hij is 7 weken bewusteloos op straat gevonden. 7 weken geleden....: was dick advocaat toen al bondscoach van zuid korea? (edsilia rombley treedt op... )
22-06-2006
gespannen wacht het team van zweden af of de penalty van zuid-korea erin zal gaan. dagelijks blijken 400.000 mensen te kijken naar het `wk lingerie`(veronica). is dat raar? volgens veronica niet, want: "sinds mensenheugenis is het al bekend, mannen houden maar van twee dingen: voetbal en vrouwen. " (duimpjes omhoog: van basten heeft vandaag op de persconferentie naar frits gelachen!) 21 juni 2006 de mooiste dag van hun leven! er zijn nog megawuppen!
21-06-2006
(w)update: tip 4: geniet, maar wup met mate.
20-06-2006
tip1: laat je megawup niet achter in de auto tip 2: doe bij het stoplicht de deuren op slot tip 3: rijdt er alleen met hoge snelheid trots mee rond (en laten we henk niet vergeten...die goeie ouwe henk!)
19-06-2006
chocolademousse uit de blender! lekker, even spijbelen van het wk... (frits weet het even niet meer... heel even maar hoor!)
18-06-2006
al is het veertig graden, dickie draagt een jasje: die zweetplekken zullen we niet meer te zien krijgen! (ruud van nistelrooij maakte grapjes met frits... en godzijdank voor frits was er een camera bij!)
17-06-2006
gunther netzer, voorheen altijd een groot fan van oranje, moet dit wk helemaal niets van ons hebben... (der gunther is trouwens niet zomaar iemand: "ein technisch brillanter fussballer, gewiefter sportmanager und scharf analysierender tv-kommentator - das alles ist gunter netzer") vrijdag, 16 juni 2006 of er geen ander nieuws is? ja zeker wel... `rtlnieuws`(rtl4) meldde vandaag dat joep pelt, leraar engels op een middelbare school, gekozen heeft voor een carriere als bluesmuzikant. (laat frits maar schuiven!...) p.s. bent u ook verliefd geworden vanavond? (frits vertelde wel drie keer, glimmend van trots, dat het vrijdag harstikke laat was geworden...)
15-06-2006
toen het vlak voor tijd toch nog 1 - 0 werd besloot de zweedse bank om de geplande zelfmoordaanslag tot nader order uit te stellen... (en frits geniet nog steeds met volle teugen!.... )
14-06-2006
frits en henk hebben net ontdekt dat iedereen aan tafel hoopt dat duitsland wint! zij incluis! nou ja! is me dat lachen! (morgen geen frits, dat is bij deze beloofd...)
13-06-2006
wordt het niet een beetje te gezellig daar in duitsland? is er nog iemand die op de winkel let...?
12-06-2006
frits met een vespa, frits in een heli, die hippe zonnebril.... wat is ie toch lekker jong en snel nog!
11-06-2006
onze bank. jan mulder vroeg ons om marco en johnny - "filmsterren!" - eens te vergelijken met de bank van servie en montenegro, of met elke andere bank op het wk... pfff, ja, dan wordt je ineens heel erg hoopvol.
10-06-2006
"als we aangevallen worden verdedigen we ons en dat gaat net zo lang door tot het aanvallen stopt" aldus de marco van basten van het nederlandse team in uruzgan.
09-06-2006
bij ecuador staat de twaalfde man gewoon opgesteld. .....................HET IS BEGONNEN!
08-06-2006
"uber geil....!!!!!!" in nova een reportage over de duitse punkrockband`tokio hotel`, voor veel beugelbekkies het logische vervolg op `k3`...
07-06-2006
in `studio sportzomer`(nos) schoven vanavond, heel verrassend, de gebroeders dalton aan.
06-06-2006
"jullie zijn erg betrokken bij de natuur, bijvoorbeeld het naardermeer waar we nu zitten, maar vinden jullie dat vrouwen aan hun gezicht mogen laten sleutelen?" "je had het net over naaktzwemmen, dat vind je heerlijk, maar hoe is het als je naakt voor de camera staat? is het dan minder fijn, omdat je weet dat heel veel mensen meekijken?" frank awick(at5) heeft zo zijn eigen manier om gevoelige onderwerpen aan te snijden.
05-06-2006
voor wie nog niet in de juiste stemming was...
04-06-2006
sylvie meis heeft het hartstikke druk. in `wk-vrouwen van oranje`(sbs6) vertelde ze dat ze - naast haar fulltime priveleven - ook nog werkt: soms moet ze namelijk een sieradenshow geven. waar komen al die misverstanden over voetbalvrouwen toch vandaan?
03-06-2006
een vogel in de lucht, een vogel in het groen.... in flevoland is altijd wat te doen.
02-06-2006
jose hoebee lijkt bevangen door zenuwen vlak voor ze met luv het podium van ahoy bestijgt. of heeft patty, die voor haar loopt, van de zenuwen een klein windje gelaten?
01-06-2006
het woord borstbeeld heeft dankzij sharon dijksma weer een geheel nieuwe dimensie gekregen.
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


zoeken bij willemijn
het adres van willemijn