de tv van willemijn


30-08-2009
help, john williams is beyonce! hij deed het geweldig hoor in 'let's dance'(rtl4), maar we zien hem toch veeeeeeeel liever als zichzelf!
29-08-2009
in 'wat vindt nederland?'(rtl4) vraagt jack spijkerman zich van alles af. als kijker ga je je gaandeweg ook steeds meer dingen afvragen.
29-08-2009
"hoe het kan weten we niet, iets met enveloppen, maar eh, de verkeerde winnaar is net genoemd..." lucille werner verschijnt met winnaar jacco bij 'knevel&vdbrink'(eo), nadat premier balkenende eerder op de avond in een feestelijke live uitzending de cap award ten onrechte heeft uitgereikt aan ene dave. laten we hopen voor dave dat hij ook deze tegenslag zal weten te overwinnen.
27-08-2009
trots vertelt deze moeder in 'mooie benen'(vpro) over haar dochter, die keepster is bij ado den haag. op de achtergrond laten ook de fans van het vrouwenteam zich niet onbetuigd. "hup tietuh!"
26-08-2009
"ik dacht: het zit niet goed! als je zo ver in de zwangerschap bent, hoor je niet te vloeien..." wendy van dijk vertelt in 'boulevard'(rtl4 )over haar zwangerschap: exclusief!! en eenmalig. goddank.
24-08-2009
stoer van de jongens van 'koefnoen' om bij 'on air'(ncrv) te vertellen dat 'de tv kantine' hen op een bepaalde manier de ogen had geopend over hoe het verder moet met hun eigen programma. wel erg dat ze vervolgens een stukje 'tv kantine' moesten kijken.. want hoe moet je dan kijken?
23-08-2009
het fijne van 'studio voetbal'(nos) is dat het alleen maar over voetbal gaat, en dat er alleen maar mannen aan de tafel zitten. meer is echt niet nodig.
20-08-2009
rob trip wordt de nieuwe presentator van het '8 uur journaal'. rik van de westelaken gaat naar de radio. jammer hoor, want als er iemand nou geen radiohoofd heeft...
18-08-2009
"wc-dromen staan voor je behoefte doen. er uit laten wat eruit moet." je timmert een bord, zet het in je tuin en je schrijft erop: 'de dromendokter'(kro). zoiets?
17-08-2009
"ik heb drie jaar mijn mond gehouden en aan de zijlijn gestaan en het is alleen maar erger geworden." fatima elatik is geert wilders spuugzat. en al die linksen die hun mond niet open durven te doen ook. way to go fatima!!
14-08-2009
"als ik popstar word, dan ga ik wat aan mijn tanden laten doen" op zich een prima idee. maar misschien nog beter in omgekeerde volgorde.
12-08-2009
"ik weet niet wat ervan vind. ik snapte sommige dingen niet zo goed" aldus presentator harm edens op de vraag van gast dirk zeelenberg wat hij van diens website vindt. bot? ach, eigenlijk gewoon eerlijk. en dat maakt 'on air'(ncrv) wel verfrissend.
11-08-2009
"oh! de ansichtkaart is voor mevrouw de graaf.." en niet voor deze mevrouw (of is het kirk douglas?) in wier oor karin de groot net heeft zitten toeteren. maar het was goed bedoeld, net als 'heb ik genoeg..?'(kro) ongetwijfeld ook goed is bedoeld.
09-08-2009
"nou, dan gaan we maar beginnen met de eerste vraag." "eh, enne.. ik werk ook nog!" ach, daarnaar had caroline tensen helemaal vergeten te vragen. naar kleinkinderen en hobbies wel.
08-08-2009
of de kikker eigenlijk wel wilde winnen werd hem niet gevraagd in 'hollywood pets'(zone club).
07-08-2009
"wat ik het meeste mis? de kleedkamerhumor!" in 'ik kom bij je eten'(rtl4) blikt john de wolf terug op de hoogtepunten van zijn carriere bij feijenoord.
06-08-2009
een jaar later kijken bijna 400.000 mensen weer opnieuw naar '5 jaar later'(bnn). waarom worden er eigenlijk nog nieuwe programma's gemaakt?
04-08-2009
"het is carlos! de casanova van de groep kan de verleiding van een loslopend vrouwtje niet weerstaan" 'de familie stokstaart'(rtl8) is op dit moment beslist een van de betere soaps.
02-08-2009
"kijk, dat is mooie televisie!" aldus prem radhakishun over een van de door hem gekozen fragmenten. hetzelfde kan gezegd worden over deze aflevering van 'zomergasten'(vpro).
02-08-2009
de 'canal parade'(at5) is natuurlijk een statement. maar vooral ook veel aanstellerij en meligheid. veel woordgrappen ook. de flauwste? een van de presentatoren heette tony neef...
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


zoeken bij willemijn
het adres van willemijn