de tv van willemijn


30-08-2009
help, john williams is beyonce! hij deed het geweldig hoor in 'let's dance'(rtl4), maar we zien hem toch veeeeeeeel liever als zichzelf! help, john williams is beyonce! hij deed het geweldig hoor in 'let's dance'(rtl4), maar we zien hem toch veeeeeeeel liever als zichzelf!
29-08-2009
in 'wat vindt nederland?'(rtl4) vraagt jack spijkerman zich van alles af. als kijker ga je je gaandeweg ook steeds meer dingen afvragen. in 'wat vindt nederland?'(rtl4) vraagt jack spijkerman zich van alles af. als kijker ga je je gaandeweg ook steeds meer dingen afvragen.
29-08-2009
"hoe het kan weten we niet, iets met enveloppen, maar eh, de verkeerde winnaar is net genoemd..." lucille werner verschijnt met winnaar jacco bij 'knevel&vdbrink'(eo), nadat premier balkenende eerder op de avond in een feestelijke live uitzending de cap award ten onrechte heeft uitgereikt aan ene dave. laten we hopen voor dave dat hij ook deze tegenslag zal weten te overwinnen. "hoe het kan weten we niet, iets met enveloppen, maar eh, de verkeerde winnaar is net genoemd..." lucille werner verschijnt met winnaar jacco bij 'knevel&vdbrink'(eo), nadat premier balkenende eerder op de avond in een feestelijke live uitzending de cap award ten onrechte heeft uitgereikt aan ene dave. laten we hopen voor dave dat hij ook deze tegenslag zal weten te overwinnen.
27-08-2009
trots vertelt deze moeder in 'mooie benen'(vpro) over haar dochter, die keepster is bij ado den haag. op de achtergrond laten ook de fans van het vrouwenteam zich niet onbetuigd. "hup tietuh!" trots vertelt deze moeder in 'mooie benen'(vpro) over haar dochter, die keepster is bij ado den haag. op de achtergrond laten ook de fans van het vrouwenteam zich niet onbetuigd. "hup tietuh!"
26-08-2009
"ik dacht: het zit niet goed! als je zo ver in de zwangerschap bent, hoor je niet te vloeien..." wendy van dijk vertelt in 'boulevard'(rtl4 )over haar zwangerschap: exclusief!! en eenmalig. goddank. "ik dacht: het zit niet goed! als je zo ver in de zwangerschap bent, hoor je niet te vloeien..." wendy van dijk vertelt in 'boulevard'(rtl4 )over haar zwangerschap: exclusief!! en eenmalig. goddank.
24-08-2009
stoer van de jongens van 'koefnoen' om bij 'on air'(ncrv) te vertellen dat 'de tv kantine' hen op een bepaalde manier de ogen had geopend over hoe het verder moet met hun eigen programma. wel erg dat ze vervolgens een stukje 'tv kantine' moesten kijken.. want hoe moet je dan kijken? stoer van de jongens van 'koefnoen' om bij 'on air'(ncrv) te vertellen dat 'de tv kantine' hen op een bepaalde manier de ogen had geopend over hoe het verder moet met hun eigen programma. wel erg dat ze vervolgens een stukje 'tv kantine' moesten kijken.. want hoe moet je dan kijken?
23-08-2009
het fijne van 'studio voetbal'(nos) is dat het alleen maar over voetbal gaat, en dat er alleen maar mannen aan de tafel zitten. meer is echt niet nodig. het fijne van 'studio voetbal'(nos) is dat het alleen maar over voetbal gaat, en dat er alleen maar mannen aan de tafel zitten. meer is echt niet nodig.
20-08-2009
rob trip wordt de nieuwe presentator van het '8 uur journaal'. rik van de westelaken gaat naar de radio. jammer hoor, want als er iemand nou geen radiohoofd heeft... rob trip wordt de nieuwe presentator van het '8 uur journaal'. rik van de westelaken gaat naar de radio. jammer hoor, want als er iemand nou geen radiohoofd heeft...
18-08-2009
"wc-dromen staan voor je behoefte doen. er uit laten wat eruit moet." je timmert een bord, zet het in je tuin en je schrijft erop: 'de dromendokter'(kro). zoiets? "wc-dromen staan voor je behoefte doen. er uit laten wat eruit moet." je timmert een bord, zet het in je tuin en je schrijft erop: 'de dromendokter'(kro). zoiets?
17-08-2009
"ik heb drie jaar mijn mond gehouden en aan de zijlijn gestaan en het is alleen maar erger geworden." fatima elatik is geert wilders spuugzat. en al die linksen die hun mond niet open durven te doen ook. way to go fatima!! "ik heb drie jaar mijn mond gehouden en aan de zijlijn gestaan en het is alleen maar erger geworden." fatima elatik is geert wilders spuugzat. en al die linksen die hun mond niet open durven te doen ook. way to go fatima!!
14-08-2009
"als ik popstar word, dan ga ik wat aan mijn tanden laten doen" op zich een prima idee. maar misschien nog beter in omgekeerde volgorde. "als ik popstar word, dan ga ik wat aan mijn tanden laten doen" op zich een prima idee. maar misschien nog beter in omgekeerde volgorde.
12-08-2009
"ik weet niet wat ervan vind. ik snapte sommige dingen niet zo goed" aldus presentator harm edens op de vraag van gast dirk zeelenberg wat hij van diens website vindt. bot? ach, eigenlijk gewoon eerlijk. en dat maakt 'on air'(ncrv) wel verfrissend. "ik weet niet wat ervan vind. ik snapte sommige dingen niet zo goed" aldus presentator harm edens op de vraag van gast dirk zeelenberg wat hij van diens website vindt. bot? ach, eigenlijk gewoon eerlijk. en dat maakt 'on air'(ncrv) wel verfrissend.
11-08-2009
"oh! de ansichtkaart is voor mevrouw de graaf.." en niet voor deze mevrouw (of is het kirk douglas?) in wier oor karin de groot net heeft zitten toeteren. maar het was goed bedoeld, net als 'heb ik genoeg..?'(kro) ongetwijfeld ook goed is bedoeld. "oh! de ansichtkaart is voor mevrouw de graaf.." en niet voor deze mevrouw (of is het kirk douglas?) in wier oor karin de groot net heeft zitten toeteren. maar het was goed bedoeld, net als 'heb ik genoeg..?'(kro) ongetwijfeld ook goed is bedoeld.
09-08-2009
"nou, dan gaan we maar beginnen met de eerste vraag." "eh, enne.. ik werk ook nog!" ach, daarnaar had caroline tensen helemaal vergeten te vragen. naar kleinkinderen en hobbies wel. "nou, dan gaan we maar beginnen met de eerste vraag." "eh, enne.. ik werk ook nog!" ach, daarnaar had caroline tensen helemaal vergeten te vragen. naar kleinkinderen en hobbies wel.
08-08-2009
of de kikker eigenlijk wel wilde winnen werd hem niet gevraagd in 'hollywood pets'(zone club). of de kikker eigenlijk wel wilde winnen werd hem niet gevraagd in 'hollywood pets'(zone club).
07-08-2009
"wat ik het meeste mis? de kleedkamerhumor!" in 'ik kom bij je eten'(rtl4) blikt john de wolf terug op de hoogtepunten van zijn carriere bij feijenoord. "wat ik het meeste mis? de kleedkamerhumor!" in 'ik kom bij je eten'(rtl4) blikt john de wolf terug op de hoogtepunten van zijn carriere bij feijenoord.
06-08-2009
een jaar later kijken bijna 400.000 mensen weer opnieuw naar '5 jaar later'(bnn). waarom worden er eigenlijk nog nieuwe programma's gemaakt? een jaar later kijken bijna 400.000 mensen weer opnieuw naar '5 jaar later'(bnn). waarom worden er eigenlijk nog nieuwe programma's gemaakt?
04-08-2009
"het is carlos! de casanova van de groep kan de verleiding van een loslopend vrouwtje niet weerstaan" 'de familie stokstaart'(rtl8) is op dit moment beslist een van de betere soaps. "het is carlos! de casanova van de groep kan de verleiding van een loslopend vrouwtje niet weerstaan" 'de familie stokstaart'(rtl8) is op dit moment beslist een van de betere soaps.
02-08-2009
"kijk, dat is mooie televisie!" aldus prem radhakishun over een van de door hem gekozen fragmenten. hetzelfde kan gezegd worden over deze aflevering van 'zomergasten'(vpro). "kijk, dat is mooie televisie!" aldus prem radhakishun over een van de door hem gekozen fragmenten. hetzelfde kan gezegd worden over deze aflevering van 'zomergasten'(vpro).
02-08-2009
de 'canal parade'(at5) is natuurlijk een statement. maar vooral ook veel aanstellerij en meligheid. veel woordgrappen ook. de flauwste? een van de presentatoren heette tony neef... de 'canal parade'(at5) is natuurlijk een statement. maar vooral ook veel aanstellerij en meligheid. veel woordgrappen ook. de flauwste? een van de presentatoren heette tony neef...
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • juni 2024
 • mei 2024
 • april 2024
 • maart 2024
 • maart 2024
 • februari 2024
 • januari 2024
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn