de tv van willemijn


31-08-2005
annemarie jorritsma is een weblog begonnen! ...en omroep flevoland was erbij.
31-08-2005
`dancing with the stars`(rtl4) is zo`n programma waar vroeger heel nederland op de zaterdagavond voor thuisbleef. het zit vol show-elementen, er komen veel bn`ers voorbij en het barst van de ron brandsteder. en - heel geruststellend - ...: dat vinden we nog steeds leuk.
30-08-2005
john de mol en jack spijkerman in `koefnoen`(avro): hilarisch. bijna net zo grappig als `cafe de sport` (talpa).
29-08-2005
bij de publieke omroep is alle hoop gevestigd op de komst van omroep max.
29-08-2005
bij nse (talpa) werd vanavond een gooi gedaan naar het het record `lang praten over een orkaan`. via beau ging het van weerman naar nieuwsman naar dijkexpert naar weerman ("er is veel orkaankracht van winden") naar nieuwsman en weer terug. beau vergat humberto tan te vragen naar het hoe en waarom van het lekkende dak van het stadion in new orleans, wat toch zeker ook weer een paar minuten had kunnen opleveren.
28-08-2005
morgen is het zover. (dan gaat de tv van willemijn weer aan)
11-08-2005
mooi moment om de zon op te gaan zoeken in italie. op 29 augustus gaat de tv van willemijn weer aan.
10-08-2005
dit zijn gaby en bas van het programma summerflirt (veronica). gaby en bas plukken mannen en vrouwen van de straat om hun verleidingstechnieken te testen. dat doen gaby en bas door achter iemand aan te lopen die amechtig probeert om zo snel mogelijk links en rechts telefoonnummers of tongzoenen los te peuteren. dat noemen gaby en bas flirten.
09-08-2005
in flevoland wordt afgeteld: nog vier nachtjes slapen en dan speelt fc omniworld zijn eerste wedstrijd in het betaalde voetbal. flevo-tv telt al weken met ons mee.
08-08-2005
ex-voetballer george weah blijkt goed te hebben nagedacht over zijn kandidaatstelling voor het presidentschap van liberia.
07-08-2005
vanavond in `zomergasten`(vpro) de allermooiste videoclip ooit gemaakt: `weapon of choice` van fatboy slim. helaas zonder vermelding van de schepper van dit meesterwerk, n.l. regisseur spike jonze.
07-08-2005
het limburgse travestietenstel stephanie en esther zou in elk ander programma ranzig, sneu of ernstig passe zijn geweest. bij `mooiweerdeleeuw`(vara) waren ze, in een studio vol vrolijkheid, vaart en flauwekul, volledig op hun plek. en ook precies datgene waarin je soms gewoon zin hebt op een zaterdagavond. (of stephanie wel haar tiet wilde bedekken vroeg paul de leeuw, want "ik ben dan wel niet bekrompen, maar ik heb wel smaak")
07-08-2005
"jullie kozen voor marilyn monroe!"
05-08-2005
gewoon leuke televisie: een uur lang beelden uit het archief van `top of the pops`(bnn). de zanger van elo zit inmiddels in het behaardentehuis.
04-08-2005
goeie opmerking tegenover dit stelletje, dat nog maar nauwelijks beseft dat hun relatie voorbij is, omdat ze beiden zijn vreemdgegaan tijdens hun verblijf op temptation island (veronica).
03-08-2005
eerlijk is eerlijk: met het logo van talpa is helemaal niks mis.
02-08-2005
acteur maarten wansink doet of hij editor is in het programma `vriend en vijand`(ikon), dat vanavond ging over de geplande sloop van sociale woningen in de rotterdamse wijk nieuw crooswijk. het programma had een hoog leefbaar-rotterdam-gehalte, iedereen was erg boos. een buurtbewoner: "die politici zijn in staat om hun eigen familie naar de brandstapel te brengen als het om geld gaat!" maarten deed geen moeite dit te ontkrachten.
01-08-2005
vanavond te gast bij oprah (rtl4): jon stewart! heeft met `the daily show` op dit moment de leukste talkshow van amerika. is zeer waarschijnlijk de leukste host van de wereld. hoogtepunten zijn in europa elke zaterdagnacht om half 2 te zien op cnn. kan er iemand wakker worden bij de nederlandse omroep? (http://www.comedycentral.com/shows/the_daily_show/index.jhtml)
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


zoeken bij willemijn
het adres van willemijn