de tv van willemijn


31-07-2005
dit is een nederlandse man die, met een blikje bier in de hand, lekker in zijn hangmat op een franse camping ligt te genieten, wat ligt te dommelen, ver weg van alle sores in nederland... en daar komt marga van praag, die zo ontzettend benieuwd is of er nou veel over het europese referendum wordt gepraat, daar op de vakantie, tussen die twee eigenwijze nee-stemmende volkeren. dit is een nederlandse man die, met een blikje bier in de hand, lekker in zijn hangmat op een franse camping ligt te genieten, wat ligt te dommelen, ver weg van alle sores in nederland... en daar komt marga van praag, die zo ontzettend benieuwd is of er nou veel over het europese referendum wordt gepraat, daar op de vakantie, tussen die twee eigenwijze nee-stemmende volkeren.
30-07-2005
fay lovsky en olga zuiderhoek waren speciaal op verzoek van jeroen van kan uitgenodigd voor zijn laatste `de zwoele stad`(at5). het werd een leuk afscheidsfeestje, alleen moesten de gasten aan het eind van de uitzending wel heel erg lang applaudiseren voor de presentator, die naar talpa vertrekt. fay lovsky en olga zuiderhoek waren speciaal op verzoek van jeroen van kan uitgenodigd voor zijn laatste `de zwoele stad`(at5). het werd een leuk afscheidsfeestje, alleen moesten de gasten aan het eind van de uitzending wel heel erg lang applaudiseren voor de presentator, die naar talpa vertrekt.
29-07-2005
een lijstje met opvoedtips in het programma `schatjes`(eo). de tips waren speciaal bedoeld voor de ouders van de onhandelbare jennifer uit almere-buiten, maar ze zijn (net als het programma) zeker ook een aanrader voor andere ouders, ook buiten almere. een lijstje met opvoedtips in het programma `schatjes`(eo). de tips waren speciaal bedoeld voor de ouders van de onhandelbare jennifer uit almere-buiten, maar ze zijn (net als het programma) zeker ook een aanrader voor andere ouders, ook buiten almere.
28-07-2005
in `de 12e provincie`(flevo tv) laat klaas wilting deze keer aan jan smit zien hoe leuk flevoland wel niet is. en dat ze er ook achtbanen hebben. in `de 12e provincie`(flevo tv) laat klaas wilting deze keer aan jan smit zien hoe leuk flevoland wel niet is. en dat ze er ook achtbanen hebben.
27-07-2005
bij de eo was vanavond een documentaire te zien over de `airforce one`. het was een twee uur durende, mooi traag gefilmde, liefdesverklaring aan america's presidentiele vliegtuig. ook bill clinton (die zijn jack niet gauw zal kwijtraken bij de gymles) deed een duit in het zakje en herinnerde zich enigszins weemoedig hoe fijn het was aan boord van het toestel. bij de eo was vanavond een documentaire te zien over de `airforce one`. het was een twee uur durende, mooi traag gefilmde, liefdesverklaring aan america's presidentiele vliegtuig. ook bill clinton (die zijn jack niet gauw zal kwijtraken bij de gymles) deed een duit in het zakje en herinnerde zich enigszins weemoedig hoe fijn het was aan boord van het toestel.
26-07-2005
een van de vele hoogtepunten uit `ik ben dries`, de docusoap over dries roelvink, die nu op at5 (en na de zomer bij sbs6) wordt uitgezonden: dries drinkt een vers sjuutje op een terrasje, de sleutels van zijn japanse terreinwagen leggen binnen handbereik op het tafeltje... een van de vele hoogtepunten uit `ik ben dries`, de docusoap over dries roelvink, die nu op at5 (en na de zomer bij sbs6) wordt uitgezonden: dries drinkt een vers sjuutje op een terrasje, de sleutels van zijn japanse terreinwagen leggen binnen handbereik op het tafeltje...
25-07-2005
flauw grapje dat shane altijd maakt als de vriendinnen samen kaarten... fijne serie,`the l-word`(yorin): soap with a bite! flauw grapje dat shane altijd maakt als de vriendinnen samen kaarten... fijne serie,`the l-word`(yorin): soap with a bite!
24-07-2005
waar keek connie palmen toch steeds naar? wat zochten haar ogen, ergens achter in de zomergasten studio....? een bordje met de volgende vraag? een opgestoken duim? een klok? haar hans? een fles? sigaretten? licht aan het eind van de tunnel? waar keek connie palmen toch steeds naar? wat zochten haar ogen, ergens achter in de zomergasten studio....? een bordje met de volgende vraag? een opgestoken duim? een klok? haar hans? een fles? sigaretten? licht aan het eind van de tunnel?
24-07-2005
>>>>>>>>>>>>>> >>>> WWW.OLIVIA-DIRKJE.BLOGSPOT.COM <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>>>>> >>>> WWW.OLIVIA-DIRKJE.BLOGSPOT.COM <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
23-07-2005
lance armstrong blijkt een tweeling thuis te hebben. deze man gaat nog heel erg terugverlangen naar al die sprints, tijdritten en bergetappes... lance armstrong blijkt een tweeling thuis te hebben. deze man gaat nog heel erg terugverlangen naar al die sprints, tijdritten en bergetappes...
22-07-2005
sterker nog: dit lijkt zelfs wel flatteuzer! (zie post 15/7) of zit het hem in de korte mouwtjes..? dat breekt wel een beetje natuurlijk. sterker nog: dit lijkt zelfs wel flatteuzer! (zie post 15/7) of zit het hem in de korte mouwtjes..? dat breekt wel een beetje natuurlijk.
21-07-2005
"TBN is the world`s largest religious network and America`s most watched faith channel. TBN offers 24 hours of commercial-free inspirational programming that appeal to people in a wide variety of Protestant, Catholic and Messianic Jewish denominations. Parents trust their children watching TBN. TBN`s children`s programs instill moral values in honesty, diligence, respect, and patriotic pride." (www.tbn.org) "TBN is the world`s largest religious network and America`s most watched faith channel. TBN offers 24 hours of commercial-free inspirational programming that appeal to people in a wide variety of Protestant, Catholic and Messianic Jewish denominations. Parents trust their children watching TBN. TBN`s children`s programs instill moral values in honesty, diligence, respect, and patriotic pride." (www.tbn.org)
20-07-2005
in het nos-journaal werd vanavond de dagelijkse dosis paniek gezaaid met het bericht dat overal op internet te lezen valt hoe je zelf een bom kan maken. om niet achter te blijven bracht het journaal zelf een interview met een explosieven-expert, die vertelde hoe je heel simpel de benodigde grondstoffen (o.a. kunstmest en alcohol) kunt aanschaffen in bijv. het tuincentrum en de apotheek. voor slechts 23 euro! in het nos-journaal werd vanavond de dagelijkse dosis paniek gezaaid met het bericht dat overal op internet te lezen valt hoe je zelf een bom kan maken. om niet achter te blijven bracht het journaal zelf een interview met een explosieven-expert, die vertelde hoe je heel simpel de benodigde grondstoffen (o.a. kunstmest en alcohol) kunt aanschaffen in bijv. het tuincentrum en de apotheek. voor slechts 23 euro!
19-07-2005
deze 16-jarige hoofddorpse drieling gaat al een jaar niet meer naar school. op hun vorige school werden ze gepest en er is geen school te vinden die ze met zijn drieen wil aannemen. ze zijn namelijk ooit door een groepje jongens opgewacht en in elkaar geslagen, waarbij een van de drie dames de zoon van de leraar duits een rake klap heeft verkocht. deze huilebalk heeft toen meteen aangifte gedaan en zich beklaagd bij de school. en nu zitten ze als personae non gratae thuis. dit schreeuwt om meer research. deze 16-jarige hoofddorpse drieling gaat al een jaar niet meer naar school. op hun vorige school werden ze gepest en er is geen school te vinden die ze met zijn drieen wil aannemen. ze zijn namelijk ooit door een groepje jongens opgewacht en in elkaar geslagen, waarbij een van de drie dames de zoon van de leraar duits een rake klap heeft verkocht. deze huilebalk heeft toen meteen aangifte gedaan en zich beklaagd bij de school. en nu zitten ze als personae non gratae thuis. dit schreeuwt om meer research.
18-07-2005
het nieuws over de eerste dag van de nijmeegse vierdaagse (sbs6) werd beheerst door onheilspellende berichten over grote aantallen zwartlopers. het nieuws over de eerste dag van de nijmeegse vierdaagse (sbs6) werd beheerst door onheilspellende berichten over grote aantallen zwartlopers.
17-07-2005
in het journaal een item over zomerkampen voor minima. want minima hebben geen geld voor vakantie. minima hebben nergens geld voor. behalve voor sigaretten. want er lijkt in het kamp geen minimum te bekennen die niet rookt. in het journaal een item over zomerkampen voor minima. want minima hebben geen geld voor vakantie. minima hebben nergens geld voor. behalve voor sigaretten. want er lijkt in het kamp geen minimum te bekennen die niet rookt.
15-07-2005
in `hip hop candy`(mtv) was te zien hoe de vier ambitieuze britse meiden voor het eerst kennismaakten met de crunck-scene in atlanta. drie van hen hadden het geluk te worden uitverkoren voor een optreden in een videoclip van lil john, hip-hop held en crunk grootheid. nummer vier viel buiten de boot omdat ze langer was dan de rapper. klein van lil... in `hip hop candy`(mtv) was te zien hoe de vier ambitieuze britse meiden voor het eerst kennismaakten met de crunck-scene in atlanta. drie van hen hadden het geluk te worden uitverkoren voor een optreden in een videoclip van lil john, hip-hop held en crunk grootheid. nummer vier viel buiten de boot omdat ze langer was dan de rapper. klein van lil...
14-07-2005
zou mart smeets nog geloven dat verticale strepen afkleden? zou mart smeets nog geloven dat verticale strepen afkleden?
13-07-2005
ok, alles is er misschien al over gezegd en vanuit moreel oogpunt deugt het natuurlijk van geen kant, maar soms moet je gewoon respect hebben voor de ingenieuze manier waarop men op de homeshopping-kanalen probeert om produkten te verkopen. in dit geval de walkfit-inlegzooltjes. voor een nieuw leven. ok, alles is er misschien al over gezegd en vanuit moreel oogpunt deugt het natuurlijk van geen kant, maar soms moet je gewoon respect hebben voor de ingenieuze manier waarop men op de homeshopping-kanalen probeert om produkten te verkopen. in dit geval de walkfit-inlegzooltjes. voor een nieuw leven.
12-07-2005
bij het zien van `chris zeegers goes u2`(yorin) valt op dat bono heel gewoon is gebleven. voor chris zeegers valt te vrezen. bij het zien van `chris zeegers goes u2`(yorin) valt op dat bono heel gewoon is gebleven. voor chris zeegers valt te vrezen.
11-07-2005
de ncrv komt naar je toe deze zomer. (tip: www.lastminute.nl) de ncrv komt naar je toe deze zomer. (tip: www.lastminute.nl)
10-07-2005
deze als journalist vermomde edelfigurant presenteert het sbs6 -programma `reportage`. laat u niet foppen! deze als journalist vermomde edelfigurant presenteert het sbs6 -programma `reportage`. laat u niet foppen!
09-07-2005
in `jouw vrouw mijn vrouw`(rtl4) klikte het niet tussen deze racistische ruilvrouw en haar zwarte gastheer. zijn suggestie aan haar om uit haar luie stoel te komen en eens wat te gaan poetsen, viel niet in goede aarde. in `jouw vrouw mijn vrouw`(rtl4) klikte het niet tussen deze racistische ruilvrouw en haar zwarte gastheer. zijn suggestie aan haar om uit haar luie stoel te komen en eens wat te gaan poetsen, viel niet in goede aarde.
09-07-2005
`jerusalem` van anouk: prachtige clip, dito nummer. `jerusalem` van anouk: prachtige clip, dito nummer.
08-07-2005
londen, 7-7-2005 londen, 7-7-2005
06-07-2005
in `gottschalk & friends`(zdf) was vanavond larry hagman te gast, of liever, wat daar van over is. er was geen leven in te krijgen, wat thomas gottschalk ook probeerde ("wat vinden de amerikanen van de verstoorde verhoudingen met duitsland?") . larry bleef als een kip naar het onweer zitten kijken. en thomas had zich er nog wel zo op verheugd. in `gottschalk & friends`(zdf) was vanavond larry hagman te gast, of liever, wat daar van over is. er was geen leven in te krijgen, wat thomas gottschalk ook probeerde ("wat vinden de amerikanen van de verstoorde verhoudingen met duitsland?") . larry bleef als een kip naar het onweer zitten kijken. en thomas had zich er nog wel zo op verheugd.
05-07-2005
nu nigel (`een plek onder de zon` rtl4) eindelijk de eerste twee gasten in zijn bed & breakfast mag verwelkomen, doemt er een onvoorzien probleem op: hoe moet hij zich als gastheer gedragen t.o.v. dit jonge stel? moet hij zich nadrukkelijk dienstbaar opstellen, of kan hij ze beter zo veel mogelijk met rust laten? nu nigel (`een plek onder de zon` rtl4) eindelijk de eerste twee gasten in zijn bed & breakfast mag verwelkomen, doemt er een onvoorzien probleem op: hoe moet hij zich als gastheer gedragen t.o.v. dit jonge stel? moet hij zich nadrukkelijk dienstbaar opstellen, of kan hij ze beter zo veel mogelijk met rust laten?
04-07-2005
er was sprake van grensoverschrijdend noodweer de afgelopen dagen, en dat veroorzaakte veel onrust en angst onder de bevolking. benieuwd hoe remkes en donner dat denken te gaan aanpakken. er was sprake van grensoverschrijdend noodweer de afgelopen dagen, en dat veroorzaakte veel onrust en angst onder de bevolking. benieuwd hoe remkes en donner dat denken te gaan aanpakken.
03-07-2005
kan dit ophouden? (of zijn er soms nog bn`ers te vinden die nog niet alle condoleanceregisters van de nps hebben getekend?) kan dit ophouden? (of zijn er soms nog bn`ers te vinden die nog niet alle condoleanceregisters van de nps hebben getekend?)
02-07-2005
je moet je even door 17 uur en 5 minuten popmuziek heen willen worstelen, maar dan heb je ook wat! david beckham kondigt op 'live8' robbie williams aan. (www.live8live.com) je moet je even door 17 uur en 5 minuten popmuziek heen willen worstelen, maar dan heb je ook wat! david beckham kondigt op 'live8' robbie williams aan. (www.live8live.com)
01-07-2005
hier lacht rita verdonk nog.... dat superieure, zelfingenome, gelijkhebberige lachje dat al acht maanden op haar gezicht staat gebeiteld. na afloop van de (door protesten verstoorde) slavernij herdenking in amsterdam lachte ze heel even niet. ze was uitgejouwd, iemand had `kutwijf` geroepen en dat deed pijn, want: "ik ben ook maar een mens". `maar` een mens.... hier lacht rita verdonk nog.... dat superieure, zelfingenome, gelijkhebberige lachje dat al acht maanden op haar gezicht staat gebeiteld. na afloop van de (door protesten verstoorde) slavernij herdenking in amsterdam lachte ze heel even niet. ze was uitgejouwd, iemand had `kutwijf` geroepen en dat deed pijn, want: "ik ben ook maar een mens". `maar` een mens....
het lijstje van willemijn - Peter Jan Rens Late Night
eerste aflevering
- The Sopranos
Amour Fou, episode 37 (en de rest)
- Laat de Leeuw
Robert ten Brink en Paul de Leeuw gaan als Sint en Piet op bezoek in een bejaardenhuis en op een basisschool
- Oprah
Oprah's Favourite Things 2004, Tribute to Teachers
- NOS
debat tussen Fortuyn, Melkert, Dijkstal en Rosenmƶller na de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002 - Footballer's Wives
alle afleveringen
- Studio Sport
Ronald de Boer huilt voor de camera van als Ajax wint van Grasshoppers
- Seinfeld
afl. The Comeback (en de rest)
- Big Brother 1
overgeblevenen Ruud en Willem zitten in bubbelbad in de tuin, terwijl te horen is dat publiek van buiten het hek schreeuwt dat Willem een verrader is
- 24
derde serie
- BBC
documentaire "Are you watching, Jimmy Hill?" - Nova
Charles Groenhuijsen interviewt Arjen Ederveen n.a.v. Nipkow Schijf voor '30 Minuten'
- Ali G.
Funkyzeit mit Bruno, afl. waarin Bruno als model weet door te dringen op de catwalk van Duitse modeontwerper
- Peter R. de Vries
afl. waarin malafide hovenier in de val wordt gelokt
- Tegenlicht
Felix Rottenberg ontvangt Geert Mak, Afshin Ellian en Kees Beekmans
- Jensen
aflevering met de 'Battle of the Bassies'
- Studio Sport
persconferentie van Louis van Gaal waarin hij vraagt: "Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?"
- De Boodschappenbeurs
"Uw kat heeft, net als u, ook wel eens trek in een lekker tussendoortje"
- Lang Leve de Vereniging
Harmonie St. Michaƫl viert gala-avond met gastoptreden van operettester Marco Bakker ("Sorry voor de hoed")


het archief van willemijn
 • juni 2024
 • mei 2024
 • april 2024
 • maart 2024
 • maart 2024
 • februari 2024
 • januari 2024
 • december 2023
 • november 2023
 • oktober 2023
 • september 2023
 • augustus 2023
 • juli 2023
 • juni 2023
 • mei 2023
 • april 2023
 • maart 2023
 • februari 2023
 • januari 2023
 • december 2022
 • november 2022
 • oktober 2022
 • september 2022
 • augustus 2022
 • juli 2022
 • juni 2022
 • mei 2022
 • april 2022
 • maart 2022
 • februari 2022
 • januari 2022
 • december 2021
 • november 2021
 • oktober 2021
 • september 2021
 • augustus 2021
 • juli 2021
 • juni 2021
 • mei 2021
 • april 2021
 • maart 2021
 • februari 2021
 • januari 2021
 • december 2020
 • november 2020
 • oktober 2020
 • september 2020
 • augustus 2020
 • juli 2020
 • juni 2020
 • mei 2020
 • april 2020
 • maart 2020
 • februari 2020
 • januari 2020
 • december 2019
 • november 2019
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augustus 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • mei 2019
 • april 2019
 • maart 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • december 2018
 • november 2018
 • oktober 2018
 • september 2018
 • augustus 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • mei 2018
 • april 2018
 • maart 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augustus 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • mei 2017
 • april 2017
 • maart 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augustus 2016
 • juli 2016
 • juni 2016
 • mei 2016
 • april 2016
 • maart 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augustus 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • mei 2015
 • april 2015
 • maart 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augustus 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • mei 2014
 • april 2014
 • maart 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augustus 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • mei 2013
 • april 2013
 • maart 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augustus 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • mei 2012
 • april 2012
 • maart 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augustus 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • mei 2011
 • april 2011
 • maart 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augustus 2010
 • juni 2010
 • mei 2010
 • april 2010
 • maart 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augustus 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • mei 2009
 • april 2009
 • maart 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augustus 2008
 • juli 2008
 • juni 2008
 • mei 2008
 • april 2008
 • maart 2008
 • februari 2008
 • januari 2008
 • december 2007
 • november 2007
 • oktober 2007
 • september 2007
 • augustus 2007
 • juli 2007
 • juni 2007
 • mei 2007
 • april 2007
 • maart 2007
 • februari 2007
 • januari 2007
 • december 2006
 • november 2006
 • oktober 2006
 • september 2006
 • augustus 2006
 • juli 2006
 • juni 2006
 • mei 2006
 • april 2006
 • maart 2006
 • februari 2006
 • januari 2006
 • december 2005
 • november 2005
 • oktober 2005
 • september 2005
 • augustus 2005
 • juli 2005
 • juni 2005
 • mei 2005
 • april 2005
 • maart 2005


 • zoeken bij willemijn
  het adres van willemijn