31-03-2011
bedankt dokter johan: operatie geslaagd, patient overleden.
30-03-2011
"friezen zijn heel erg recht voor zijn raap. toen ik van limburg naar het noorden verhuisde dacht ik dat de mensen mij de hele dag liepen te beledigen. maar dat was niet zo, ze zeiden gewoon wat ze dachten."

ach gossie, arme rijdende rechter...
29-03-2011
"tot volgend jaar!!"

het intiatief en sommige bijdragen waren goed, maar als geheel kan 'de gekste dag'(bnn/vara) nog wel een evaluatietje gebruiken. maar het zou leuk zijn als het de kans krijgt om een traditie te worden.
28-03-2011
volgens 'studio voetbal'(nos) vindt nederland dat ajax-supporters zich geen joden mogen noemen.
maar wie zijn deze nederlanders?antisemitische ajacieden? joodse feyenoorders? voetbalhaters?
stop toch met die onzinnige onderzoekjes, die louter zijn bedoeld om iemand zijn gelijk te laten halen.
26-03-2011
aan de vooravond van zijn verjaardag vierde paul de leeuw in de 'madiwodovrijdagshow'(bnn/vara) een ouderwets goed feestje. good old mai tai trad op, en de onweerstaanbare dan karaty was de eregast, maar de ster van de avond was de jarige zelf.
24-03-2011
kijk, postbus 51 mensen, zo kan het ook.
in een 'boodschap van algemeen nut' vanavond op canvas ter promotie van 'equal payday' op 25 maart deze geweldige clip met als pay off: "geef vrouwen hun verdiende loon"
wow!
23-03-2011
de missie van 'm!lf'(veronica) is: "om van nederlandse mannen weer echte kerels te maken!"
als dat grappig bedoeld is hadden ze twee andere presentatoren moeten nemen.
en als ze het menen ook.
18-03-2011
'dr. ellen'(vara) is soms - bijna - ontroerend en vaak grappig, maar het is vooral wonderlijk en origineel.
en dat zien we niet vaak meer. leuk dus!
18-03-2011
de vraag werpt zich op of je iets mist als je 'je mist meer dan je ziet'(vara) niet ziet.
tja, het is natuurlijk maar televisie, maar je mist toch wel een heel aardig programma.
17-03-2011
"ook al staat ze op de goede lijst, ik zal niet rusten voordat ik persoonlijk met haar gesproken heb..."

de natuurramp in japan heeft het leven van deze mensen veranderd in een nachtmerrie. ze weigeren te geloven dat het japanse kind dat ze vorig jaar te logeren hebben gehad inderdaad in veiligheid is.
goed dat 'hart van nederland'(sbs6) oog heeft voor deze slachtoffers.
15-03-2011
hieperde - niet meer zo - piep............hoera!
14-03-2011
in het amsterdam van 'a'dam - e.v.a.'(vpro) wonen alleen maar lieve mensen, schijnt altijd de zon, en kom je degene die je leuk vindt de hele dag overal tegen.
waar ligt die stad?
13-03-2011
ok, ze is geen 18 meer, maar kon er voor 'wie kiest tatajana?'(rtl4) nou echt geen andere sponsor worden gevonden dan tena lady?
09-03-2011
charlie sheen in 'major league'(rtl7)... zo'n heerlijke american dream film, waarin eerst alles tegenzit, maar op het eind, na een heroisch gevecht, natuurlijk meer dan helemaal goed komt.
those were the days.
07-03-2011
"straks hier aan tafel vier vrouwen. en eentje heeft intussen al iets uitgedaan..."

hoe moeilijk kan het zijn om iets over vrouwen te zeggen zonder schalkse toevoegingen?
05-03-2011
"waarom we meedoen? nou, omdat het kan. en het is gratis!"

de jongens van 'the difference' maken hun naam helemaal waar in de parade van voorspelbare en licht tot zeer hysterische kandidaten bij 'x-factor'(rtl4) . en ze kunnen nog zingen ook.
03-03-2011
"in zandvoort zijn de mensen het zat dat elke zomer alles wordt verpest door marokkaanse rotjochies"

aldus fleur agema in een verklaring voor de vele pvv-stemmen in zandvoort.
maar noem de pvv vooral geen one issue partij.
01-03-2011
"dus het is weer tijd voor de.......:"
".........eh, polonaise...?"

aan arie ribbens heeft het niet gelegen.